Şimdi Ara

Gtx780 mi daha performans gösterir yoksa R9 290 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

Yukarıdaki Gtx 780 mi daha çok performans gösterip yıllarca kendini yeniletmez yoksa

http://www.vatanbilgisayar.com/r9-290-tri-x-oc-gddr5-4gb-512bit--amd-radeon-dx-112-ekran-karti.html

Yoksa R9 290 mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 5 Temmuz 2014; 19:22:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikisi aynı ayar kartlar diyebiliriz.bu kartları da alıp yıllarca kullanamayacaksak zaten ekran kartı almayalım.
  • GTX 780'den daha fazla memnun kalırsınız.
  • İkiside birbirine çok yakın performanslar gösteriyor.Fiyat olarak ben R9 290 tavsiye ederim.
  • r9 290 oneririm. 4gb bellegi oldugu icin 1920 ve ustundeki coz. de cok fazla onemi olacaktir sizin icin + tri-x sogutmali.
  • R9 290'nın hem fiyatı hem soğutması daha iyi. Ama kalite farkı varmı onu'da kullanıcısı söylesin.

• R9 290 TRI-X derim ben ,zaten geçen hafta bu modeli aldım ben de .
    Çok az performans avantajı var. Tri-x soğutma da gayet iyi .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 460 Mı Yoksa GTX 950 Mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şu an watch dogs dışındaki bütün oyunlarda ( bir kaç tane daha nvidia odaklı oyun var fakat son çıkanlardan aklımda kalan yok diyebilirim) daha fazla fps alırsınız 290 ile .
  • Ikiside ayni ayarda performans verir.
    Gecen yıl gtx680 ne ise bugun de gtx780 de odur.
    Fakat gecen yılın 7970 ne ise bugun R9 290 aynı degildir.

Benim tavsiyem r9 290 vaporx almanızdır.
  • Birinin yetersiz gelicegi yerde digeride yetmiyecektir.O yuzden hangisini alirsaniz alin ayni sure zarfinda kullanmaniz muhtemel.Beğendiğinizi alin.

• Gtx 780 daha iyidir

• Gtx 780

• 780 candır,gerisi heyecandır
  • İkiside aynı seviye kartlar. O yüzden hangisinde ek özellikler daha fazla ve ilgi çekici ona bakın. Tabi bütçenize göre..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Birinin yetersiz gelicegi yerde digeride yetmiyecektir.O yuzden hangisini alirsaniz alin ayni sure zarfinda kullanmaniz muhtemel.Beğendiğinizi alin.

+1
  • http://www.anandtech.com/bench/product/1068?vs=1036

yakın kartlardır, 290 biraz daha hızlıdır 780 den..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 30 Haziran 2014; 0:13:06 >
  • 780 biraz daha iyidir

• Asus 780 o.c kullanıyorum, güzel kart memnunum 780 öneririm 290 yerine.
  • Fanlığamı göre cevap veriyorsunuz yoksa gerçeğemi :D Herkez farklı birşey söylüyor. Ben AMD fanıyım ama ne yapalım soru sorayım dedim :D İkisinde serisinin en iyi 2. Kartları Gtx serisinde 790 en iyisidir R9 da 290X en iyisidir :D Evet en iyi cevapla gelene paypaldan 5 tl gerçek diyorum :)

Bütcem:3500 TL bi o kartlar arasında seçim yapmak kaldı :) Linkdeki 2 karttan birini alıcağım :) Bi onlar gözüme girdi X:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E340E8628 -- 30 Haziran 2014; 0:20:39 >
  • Ya şu konular 100 kere açılıyor kardeşim araştırsanıza lafım sadece size değil her gün böyle konular açılıyor aynı şeyleri söylemekten bıktık artık. Yanlış anlama dostum burda ki sitemim sadece size değil. Araştırmak varken yeni konular açıp kirlilik yaratıyorlar.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.