stoklar bitene kadar bu fiyattan eksende sonra bulamazsını zaten 5800 kartların alımını kesmişler. başka yerde niye bu fiyat diye sorgulamamak lazım. ew nin açılışında wd live 90 liraya mı ne satılmıştı mesela başka yerde 220 lirayken o hesap bu fiyatlarda.geçici yani ihtiyacı olmayan bile alıyor baksana bu fiyatlara düştü diye 2. el piyasası değişecek diye bişey yok ama bugun bi ilan gördüm alınık 5870 yazmış başlığa mesajında 'ama 0 fiyat ı 350 lira ona göre' yazmış ilginç yani. o wd live ı 90 liradan alıp 175 e satanlar vardı,normal bi durumdu.
Elimde para olsa bende alırım
bi arkadaşım psu yetersiz oldugu halde 5870 aldı çıldırdı millet , napıcan olm manyak mısın diyom . olsun masaya koyup bakıcam diyor psu alana kadar
5870 i aldım
quote:
Orijinalden alıntı: cuneytyardim
5870 i aldım
Hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Nazmi_8
quote:
Orijinalden alıntı: cuneytyardim
5870 i aldım
Hayırlı olsun
Aynen hocam Tam GTX 560 Ti tanıtım arifesinde, sistem değişikliği yaptığımdan ötürü aciliyet olunca, Sapphire HD 5870 Vapor-X aldım bende. İkimizede hayırlı olsun. Umarım GTX 560 Ti yüzünden pişmam olmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme