Şimdi Ara

gtx 970 icin psu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar i3 4130 islemcim 500w fsp hyper psu m var. 2. El bi 970 alicagim fakat psu yeterli gelir mi? Nvidia sayfasinda onerilen 500w yazmakta ama yinede bilen birine sormak istiyorum. Yoksa 960a yonelicem. (Acelem var o yuzden rx 470 480 fln beklemeyecegim. Nvidiayi daha sorunsuz bulmaktayim kisisel gorusum.) iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bronzze ve +80 serfitikası varsa yeterli olur bence.
  • yussuf273 kullanıcısına yanıt
    Sertifikasi yok hocam 12 v kanalindan 38 a toplam 456 w cikis var diye yazmakta sayfasinda

http://www2.fsplifestyle.com/home/product.php?AreaLang=0&PSN=995

• quote:

Orijinalden alıntı: SanitatuM

Arkadaslar i3 4130 islemcim 500w fsp hyper psu m var. 2. El bi 970 alicagim fakat psu yeterli gelir mi? Nvidia sayfasinda onerilen 500w yazmakta ama yinede bilen birine sormak istiyorum. Yoksa 960a yonelicem. (Acelem var o yuzden rx 470 480 fln beklemeyecegim. Nvidiayi daha sorunsuz bulmaktayim kisisel gorusum.) iyi forumlar dilerim.

Elindeki PSU gayet kaliteli ve yeterli bir model kardeşim.. ancak PSU'dan önce işlemci tam yeterli gelemeyebilir.. güncel i3 6100 işlemci bile multi oyunlarda ancak kurtarıyor o kartı, aklında bulunsun.. :) GTX 960 daha uygun bir tercih olabilir senin işlemci için..
  • Bronze u yoksa,sistemini kaldırsa bile sıkıntı çıkartabilir.Şöyle anlatayım;bronze dediğimiz olay bilgisayarın anlık ne kadar watt tüketiyor ise psu dan o kadar watt yollar bilgisayarına bu da fazladan tüketime engel olup ömrü arttırır,ayrıca sisteme gereğinden fazla yollamayarak parçaların güvende kalmasını sağlar.Senin psu aralıksız 450 watt göndericek,arta kalan watt kasa içerisinde dolaşıcak,bu da parçaların deforme olmasını kolaylaştıracak.O yüzden yüksek miktarda para verdip aldığınız donanımlarda ucuza kaçıp psu yu dandik almamanız önerilir.Ayrıca gtx950 2 li 12 v kanalı kullanıyor,büyük ihtimalle 970 de 2 li kullanıyordur ordaki değere bakın işyerinde olduğum için giremiyorum verdiğiniz siteye.

Maksimum GPU Sıcaklığı (c)
    98 C

Enerji Tüketimi
    145 W

Önerilen Minimum Sistem Gücü (W)
    500 W

Destekleyici Güç Konnektörleri
    6-pin x2

Nvidia böyle tanımlamış kartı.Dediğim gibi büyük ihtimalle yeterli gelicektir.Fakat riske etmeye değer mi siz karar verin.

• Ayrıca gtx960 a kadar iniyosan.Direk git 950strix al 50 mhz için 300 lira fazladan verilmez.En fazla 4-5 fps oynar o da 1-2 oyunda.550 lira civarı gtx950 strix,850 lira civarı gtx960
    550 tlye galax gtx 960 var hocam 800 tlyede 970 bulabildim garantisi yok tabi. Kararsizlik icindeyim 2 si icinde psuda sikinti cikarir mi diye dusunmekteydimde 960 almak daha garanti olucak gbi sanirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    Multi oyun oynamadigim icin o engele cok takilicagimi sanmamaktayim hocam.

• 2. el garantisiz Gtx960 mi,0 gtx950 strix mi ?

Şöyle söyliyeyim sana.Gtx950 in strix olmayan modeli ile gtx960 burda compare edilmiş.http://gpuboss.com/gpus/GeForce-GTX-960-vs-GeForce-GTX-950 ve 7.7 ye 7.5 puan alınmış.

Ben sana Strix OC modelini al diyorum ki o da fabrika çıkışlı overclocklu oluyor.Yaklaşık %10 luk performans artışı sağlıyor ve asus modelinin özel soğutma sistemiyle çok stabil bir kart.

Bu da nerdeyse gtx960 a eşit demek oluyor zaten.Teknoloji farklarıda yok.Eski nesilde değil.Yani eğer garantisiz 2. elini alırsan çok büyük hata yaparsın.Gidip 0 950strixi al güle güle kullan.Ya da 2. el 970 al.960 ı karıştırma işe.

• Gtx970 in cuda çekirdek sayısı 1664 gtx950 nin 768.970 256 bit,950 128 bit,veri aktarım hızı 970 de 224GB/s 950'de 105GB/s.

970 le 950-960 arasında çok fark var ama.950strixle 960 arasında fark yok denilecek kadar az.
    970 garantisiz hocam. 960 in 1 yil civari garantisi var. Galax kotu mudur diye dusunmekteyim sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: SanitatuM

Multi oyun oynamadigim icin o engele cok takilicagimi sanmamaktayim hocam.

Tamam, inşallah öyle olur da üzülmezsin kardeşim.. GTX 970 oldukça güçlü bir kart çünkü.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yussuf273

Bronze u yoksa,sistemini kaldırsa bile sıkıntı çıkartabilir.Şöyle anlatayım;bronze dediğimiz olay bilgisayarın anlık ne kadar watt tüketiyor ise psu dan o kadar watt yollar bilgisayarına bu da fazladan tüketime engel olup ömrü arttırır,ayrıca sisteme gereğinden fazla yollamayarak parçaların güvende kalmasını sağlar.Senin psu aralıksız 450 watt göndericek,arta kalan watt kasa içerisinde dolaşıcak,bu da parçaların deforme olmasını kolaylaştıracak.O yüzden yüksek miktarda para verdip aldığınız donanımlarda ucuza kaçıp psu yu dandik almamanız önerilir.Ayrıca gtx950 2 li 12 v kanalı kullanıyor,büyük ihtimalle 970 de 2 li kullanıyordur ordaki değere bakın işyerinde olduğum için giremiyorum verdiğiniz siteye.

Maksimum GPU Sıcaklığı (c)
    98 C

Enerji Tüketimi
    145 W

Önerilen Minimum Sistem Gücü (W)
    500 W

Destekleyici Güç Konnektörleri
    6-pin x2

Nvidia böyle tanımlamış kartı.Dediğim gibi büyük ihtimalle yeterli gelicektir.Fakat riske etmeye değer mi siz karar verin.

sertifikanın dediğinle alakası yok geri kalan güç kasa içinde dolaşır ne demek ya ne kadar saçma bir yorum bu

• 2x6 pin için 500w sıkıntılı , 960 4gb alabilirsin.
  • Tesekkurler yorumlar icin 960 almaya karar verdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.