Şimdi Ara

Gtx 950 mi? Gtx 960 mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    960 4gb
  • Arkdaşlar çok sağolun yorumlarınız için. Fakat hala daha kesin kararımı veremedim. Ama GTX 950'ye daha sıcak bakıyorum.
  • bence sana 950 şimdilik yeterli gibi görünüyor
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Cevabın için teşekkürler dostum. Ben aldıktan sonra keşke 960 alsaydım demek istemiyorum. O yüzden emin olduktan sonra almak için sizlerin fikirlerini almak istedim.
  • UltraWoodS kullanıcısına yanıt
    Şimdi eğer 2gb gtx 960 almak istiyorsan verdiğin paraya yazık olur çünkü aynı fiyata r9 380 4gb olanını alabiliyorsun.Gtx 960 4gb almaya bütçen yetersiz ise gtx 950 2gb alman çok daha mantıklı olacaktır.Biraz oc ile gtx 960'a yetişebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonquad -- 25 Ocak 2016; 20:23:27 >
  • moonquad kullanıcısına yanıt
    Yorumun için sağol dostum. Fakat alacağım ekran kartıyla söylediğin kartın arasında 300TL gibi bir fark var :) Amazon.com'dan düzüyorum bilgisayarımı aşırı hesaplı. Onun dışında AMD kullanıpta, sonunda NVIDIA'ya dönmeyen çok az insan var, araştırıyorum 1-2 haftadır. Kimse adam akıllı tavsiye etmedi AMD'yi, o yüzden bende soğuk bakıyorum.
  • braVe112 kullanıcısına yanıt
    Bu FPS farkını araştırdım hocam. Fallout 4'te tam 13fps, Battlefield 4'te ise tam12fps fark oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltraWoodS -- 26 Ocak 2016; 14:33:48 >
  • UltraWoodS kullanıcısına yanıt
    Oyun ve çözünürlüğe göre fark değişiyor hocam.Ortalama %10 hız farkı var,bu fark oc ile kapatılabiliyor,tabi 960'de oc oluyor.Bütçeniz yetiyorsa 960'de alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx960 2gb ın fiyatı r9 380 4gb ile eşdeğer neredeyse. ayrıyetten r9 380 az biraz daha fazla performans gösterir genele vurursak. oyununa göre değişir. illa amd almam diyorsan gtx 960 2gb'a o fiyatı vermek yerine gtx 950 2gb al. ama sen hem iyisi hem ucuzu olsun diyorsun. ozaman herkes nvidia alırdı. amd biraz fiyat/performans ürünüdür. ayrıyetten msi r9 380 4gb kullanıyorum kart oc li haliyle 68 dereceyi geçmezken şu ana kadar kullandığım en sessiz ekran kartı.

özetleyecek olursak senin durumundan anladığım kadarıyla en mantıklı tercih gtx 950 2gb veya r9 380 4gb gibi duruyor.

2015'den itibaren çıkan oyunların neredeyse %70'inin 2gbdan fazla bellek tükettiğini de aklında bulundur derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seceka_ -- 26 Ocak 2016; 15:26:02 >
  • Ben direkt olarak 4 gb R9 380 alırdım.
    Bu arada belirteyim R9 290x kullanıyorum.
    AMD yi amd kullananlar kötülüyor diyorsun ya, o açıdan açıklama gereği hissettim.

Not: Bu arada tavsiye ettik ama PSU ve işlemcini de yazarsan ona göre emin olalım.

Kal sağlıcak ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 26 Ocak 2016; 15:55:41 >
  • Nvidia gtx 960. tartışmak abes. Sadece O.C. potansiyeli yeter. İki kartıda kökleseniz yine az farkla 960 öne çıkıyor. Şunu da belirtmekte fayda var. Gtx 960 O.C. iken bile r9 380'in normal halinden daha az yakıyor.

Bunuda notlarınız arasına yazın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.