Şimdi Ara

GTX 770 SLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende zotac gtx770 amp edition ekran kartı var. şu an yine zotac gtx770 fakat amp olmayan standart edition ı alabiliyorum ucuza. çekirden hızları sırasıyla 1150mhz e 1097 ve bellek hızlarıda 7200 e 7010. peki sli yaparken ben düz kartı overclocklasam aynı değerleri stabil oalrak elde edermiyim? ve bilginiz var ise amp editionlarda donanımsal fark yaratacak bir farklılık varmıdır? arada 200lira fiyat farkı var.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: McCocal

    Arkadaşlar bende zotac gtx770 amp edition ekran kartı var. şu an yine zotac gtx770 fakat amp olmayan standart edition ı alabiliyorum ucuza. çekirden hızları sırasıyla 1150mhz e 1097 ve bellek hızlarıda 7200 e 7010. peki sli yaparken ben düz kartı overclocklasam aynı değerleri stabil oalrak elde edermiyim? ve bilginiz var ise amp editionlarda donanımsal fark yaratacak bir farklılık varmıdır? arada 200lira fiyat farkı var.

    alacağınız yeni kart takoz çıkabilir veya o değerlerde stabil çalışmayabilir ayrıca hem overclocku olduğu için çok ısınacaktır hemde sli olup 2 kart dipdibe olduğu için çooook daha ısınacaktır ancak birde şu yönden var zotac aptalmı niye standart edition üretiyor hepsini amp üretip paraya para demesin kartların ya belleklerinde bir fark vardır yada standart editionlar takozdur benden söylemesi




  • McCocal kullanıcısına yanıt
    Düz olanı alıp 1150 ye rahatça çıkarabilirsin, hatta istersen o düz olana AMP biosu dahi atabilir yada kendi biosunu AMP ile aynı hızlara editleyebilirsin, hız konusunda hiç 1 sıkıntı yaşamazsın ve hızlara dokunmadan kullanırsan her 2 kartta düşük olanın hızında çalışır, ayrıca zotac ın bu 2 modelinde donanımsal fark yoktur.
  • Teşekkür ederim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.