Şimdi Ara

GTX 770 li sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistem toplamaya karar verdim.Oyun için kullanıcam bir gamer pc de en pahalı olması gereken şey ekran kartı olduğu için Gigabyte GTX770 almayı kesinleştirdim.Sizden bana GTX 770 li sistem tavsiye etmenizi istiyorum yani gtx770 le stabil çalışabilecek güzel bir kombinasyon.Monitor dahil değil, sadece kasa olacak.
    2000 lira civarında olması lazım eğer derseniz ki 2000 liraya alacağın diğer bileşenler gtx770 ile stabil çalışmaz.Siz yine tavsiyeler verin kaç para tuttuğuyla birlikte ona göre düşünüyüm bende.Şimdiden cevaplar için çok teşekkürler.

• gtx 770 in fiyatından haberin var mı ?
  • Evet suan 1048 lira.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla butcen iyiyms islemci olarak gigabyte z87 ud3 al 4770k al 1023 tl edio 8 g skill ram al 1tb barracuda segate hdd al corsair 300r kasa al cirsair gtx ssd al bitti paean ;-)

• CPU:
    AMD FX-8350 4.0 GHz, 16 MB, AM3, 8 Çekirdekli BOX İşlemci
    206 $ ( 390,37 TL)

ANAKART:
    GIGABYTE MA78LMT-S2, AMD 760G, DDR3, PCIExp, Socket 938 AM3+
    59 $ ( 111,81 TL)

BELLEK - RAM:
    CORSAIR 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9 VENGEANCE Low Profile (1.5 Volt) CMZ8GX3M2A1600C9
    76 $ ( 144,02 TL)

HARD DISK:
    SEAGATE 1 TB HDD SATA III 64 MB 7200 rpm ST1000DM003
    72 $ ( 136,44 TL)

EKRAN KARTI:
    GIGABYTE GTX 770 WindForce 3x, 2GB, PCIExp Ekran Kartı, GDDR5, 256 bit, 1137/7012 Mhz
    475 $ ( 900,13 TL)

KASA:
    THERMALTAKE V3 600W (Mavi Ledli 12cm Fan) Kasa
    119 $ ( 225,51 TL)

DVD / Blue-ray:
    SAMSUNG 24X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
    22 $ ( 41,69 TL)

TOPLAM :
    1.949,96 TL
    KDV (%18) :
    350,99
    NAKİT / HAVALE (TL) : 2.300,95 TL

novadan topladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khaleesis -- 18 Haziran 2013; 19:12:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CreedDain

Arkadaşlar sistem toplamaya karar verdim.Oyun için kullanıcam bir gamer pc de en pahalı olması gereken şey ekran kartı olduğu için Gigabyte GTX770 almayı kesinleştirdim.Sizden bana GTX 770 li sistem tavsiye etmenizi istiyorum yani gtx770 le stabil çalışabilecek güzel bir kombinasyon.Monitor dahil değil, sadece kasa olacak.
    2000 lira civarında olması lazım eğer derseniz ki 2000 liraya alacağın diğer bileşenler gtx770 ile stabil çalışmaz.Siz yine tavsiyeler verin kaç para tuttuğuyla birlikte ona göre düşünüyüm bende.Şimdiden cevaplar için çok teşekkürler.

tüm testlerde AMD önde,NVIDIA'in geçtiği 1test var o da saçma sapanwww.journaldugeek.com adlı bir forumun. **GOOGLE GÖRSELLER**'den bakabilirsiniz

• Khalesiss tamda istedigim islemciyi tavsiye etmissiniz bu sistemde anakart problem cikarmassa f\p olarak cok guzel bir sistem olacak.Cok tesekkurler.
    Birde islemci olarak aklimda yeni haswell i5 4670k var acaba hangisi daha mantikli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar egerki gtx770 den daha iyi performans saglayacak daha ekonomik secenekler varsa onlarida onerebilirsiniz aslinda ben gigabyte gtx770 en f\p olan ekran karti diye boyle bir baslik actim. Baska sistemlerde onerebilirsiniz ayni fiyata.

• http://www.guru3d.com/ da aynı sistem ile yapılmış testler var

770 windforce3x modeli ile 7970 directcu ii modelinin Battlefield 3 ve bircok oyundaki fpsleri aynı gibi

GHZ editionu nerden tedarik ederiz ben bulamadım ne yazık ki

Ortada aynı fiyatlarda ve aynı performanslarda 2 kart kalıyor ve Nvdia nın driver bakımından daha iyi bir geçmişi var. Artı gtx770 daha güncel bir kart ben olsa nvdia tercih ederdim.
  • Donanimhaberdeyiz ben daha cok tavsiye olur umidiyle baslik acmistim ilgilenen ,yardimci olmaya calisan arkadaslara yeniden tesekkur ederim.
    Bu ekran karti olayinada konuya daha hakim ustadlar aciklik getirir umarim. Bir cok kisinin bu konuda kararsiz olduguna eminim.

• quote:

Donanimhaberdeyiz ben daha cok tavsiye olur umidiyle baslik acmistim ilgilenen ,yardimci olmaya calisan arkadaslara yeniden tesekkur ederim.
    Bu ekran karti olayinada konuya daha hakim ustadlar aciklik getirir umarim. Bir cok kisinin bu konuda kararsiz olduguna eminim.

2 bin tl lik sisteme bin tl lik ekran karti,
    400 tl lik islemciye 100 tl lik anakart
    OLMAZ.

• Hocam haklisinizdir ben zaten sistem tavsiyeleride yapabilirsiniz dedim. Pek bilgili degilim sistem toplama konusunda o yuzden forumdan yardim istedim.
    Ekran karti konusunda kararimi degistirebilirim en dogru kombinasyon neyse onu istiyorum her turlu tavsiye ve dusunceye acigim. Monitor haric 2000 tl civari sistem tavsiyeerinizi bekliyorum.

• quote:

Hocam haklisinizdir ben zaten sistem tavsiyeleride yapabilirsiniz dedim. Pek bilgili degilim sistem toplama konusunda o yuzden forumdan yardim istedim.
    Ekran karti konusunda kararimi degistirebilirim en dogru kombinasyon neyse onu istiyorum her turlu tavsiye ve dusunceye acigim. Monitor haric 2000 tl civari sistem tavsiyeerinizi bekliyorum.

ASUS Z87M-PLUS Intel Z87 Soket 1150 DDR3 2933MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
    INTEL Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    SEAGATE 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    Corsair 300R + CX600w 80+Plus KASA
    SAPPHIRE HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI

2.000 lira vatan %25 ile.

• Hocam forumda gezerken bazı kişilerin intel 2600k adlı işlemciyi çok övdüğünü gördüm oc a çok yatkın 5ghz+ kadar sorunsuz çıkabilir gibi şeyler söylemişler.Bildiğim kadarıyla 2 yıl önce çıkmış bir işlemci bu. İnternetten biraz araştırınca ikinci el temizini 400 liraya sıfır garantilisini 650-700 liraya buldum 4670k da 700 lira civarında, 3770k ise 1000 lira civarında bazı kişilerde 2600k nın 3770k dan daha üstün olduğunu söylemişler eğer durum öyleyse 4670k ve fx8350 ile karşılaştırmaya gerek yok.Siz ne dersiniz 2600k almak daha mı mantıklı 4670k almaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesis

http://www.guru3d.com/ da aynı sistem ile yapılmış testler var

770 windforce3x modeli ile 7970 directcu ii modelinin Battlefield 3 ve bircok oyundaki fpsleri aynı gibi

GHZ editionu nerden tedarik ederiz ben bulamadım ne yazık ki

Ortada aynı fiyatlarda ve aynı performanslarda 2 kart kalıyor ve Nvdia nın driver bakımından daha iyi bir geçmişi var. Artı gtx770 daha güncel bir kart ben olsa nvdia tercih ederdim.
    hocam farkındaysanız geçmiş var diyorsunuz
    amd nin never settle driverleri daha iyi iş çıkarıyor bilginize
    ama hem daha güncel hem daha az güç çeken kart tabiki gtx770

BEN OLSAM GTX770 DERİM

• sli 8800 GT im yetmediğinden beri 5870 kullandım beni driver kısmında çok üzdüğü zamanlar oldu. Biraz atiden soğudum. F/P iyidir kartları aynı performansta ucuzdur ona birşey demem. Ama 100 lira fazla olsun nvdia olsun modundayım bu sene ati kullananlarada saygı duyarım herkesin kişisel tercihi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khaleesis

sli 8800 GT im yetmediğinden beri 5870 kullandım beni driver kısmında çok üzdüğü zamanlar oldu. Biraz atiden soğudum. F/P iyidir kartları aynı performansta ucuzdur ona birşey demem. Ama 100 lira fazla olsun nvdia olsun modundayım bu sene ati kullananlarada saygı duyarım herkesin kişisel tercihi

o dönemler öyleydi ati mouse lag ise ayrı bi komediydi :D
    ama şimdi amd cidden iyi iş çıkarıyor bir tek eksiği enerji verimliliği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.