Şimdi Ara

Gtx 1070 seçim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • amp extreme çok serin bir kart fakat kasana sığdırabilirsen kronik bir sorunuda yok kullanıyorum memnunum :) sormak istediğin varsa sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Orijinalden alıntı: toytonum

Zotac amp extreme aldım üstüne de bulabildiğim en ucuz kasa olarak da z3 plus aldım. Artık elimdeki kasayı satmaya çalışacağım. Daha üstündeki koruyucuları bile sökmemiştim halbuki 😔

Kartin Hayirli olsun, Harika bi kart aldin güle güle kullan...

Ancak şöyle bi hata yaptin bence, Niye başka kasa aldin.. Elindeki kasadaki harddisk bölümünü neden sökmedin.. Sökülecek gibi değilse illa ki perçin ile tutturulmuştur, Perçinlerden çikarsaydin.. Veya hadi o da olmadi yine kasa almayip elindeki parayi tutup, mevut elindeki kasayida satip bütçe arttirip Güzel büyük bi kasa alana kadar uzay montaj şeklinde de kullanabildin pc'i... Boş yere 2 tane kasa parasi harcamasi yapmazdin..

Teşekkür ederim.

Harddisk bölümü hiçbir şekilde sökülemiyor direk kasaya kaynak yapmışlar yada ben beceremedim. Ekran kartı zaten gereksiz yere masraf oldu ben elimdeki 780 den memnundum , oynatamadığı oyun yoktu ancak bozulunca mecburen değiştirdim o yüzden olabildiğince maliyetlerimi kıstım. Uzay kasaya pek olumlu bakmıyorum, zaten masada yer yok anca masanın yanına sandalye çekersem olurdu açıkçası o an pek aklıma da gelmedi. Kasayı 1.5 sene önce almıştım. Şu anda 300 civarı z11 plus hf1 200 tl üzerinden satacağım zaten sıfırdan farkı yok üstündeki koruyucu bantları bile sökmedim. En azından yeni aldığım kasanın masrafını çıkartırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatchway

amp extreme çok serin bir kart fakat kasana sığdırabilirsen kronik bir sorunuda yok kullanıyorum memnunum :) sormak istediğin varsa sorabilirsin

Yeni kasa aldım bu kasanın genişliği 360 kartın ki 325 sığıyor yani.

İyi dilekleriniz için teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RocheBobois

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba öncelikle geçmiş olsun Full HD için 1070 fazlasıyla yeterli bir kart Özel grafik ayarları da çok fazla abartılmadığı sürece ve oynanacak oyunun optimizesi iyi olduğu sürece "kendi kanaatim" 1080P'de uzun süre iş görecektir Eğer kullandığınız ekran kartına üst düzey bir overclock yapmıyorsanız ve yapmayacaksanız Ref. ya da stok soğutma olmaması kaydıyla Backplate'de önemli tabi bana göre koruma,güvenlik,soğutma açısından Alabileceğiniz en uygun olanı alın Bildiğim kadarıyla bahsettiğiniz zotac'ın diğer modeli şuan orada en uygun olan model olması lazım.

Merhaba , teşekkür ederim. Karta alır almaz overclock yapmayı düşünmüyorum ancak kartta iyi oc potansiyeli olması tabii ki her zaman önemlidir. Sanırsam zotac alacağım ama kasa boyutu yeterli değil sanırsam yada ben yanlış baktım, öyleyse başka modellere bakacağım kart gerçekten çok büyük

Rica ederim Normal bir overclock'tan söz etmiyor musunuz? Yani karta bir sıvı soğutma bağlamayacaksınız ya da hotwire tarzı bir overclock yapacağınızı sanmıyorum Zira bu konuda da herkesin bilgisi olduğunu sanmıyorum Ben dahil Forumumuzda bu konularda bilgisi olan ve yapan B.M.W nickli arkadaşımız mevcut O sebeple de ben bu şekilde bir söylemde bulundum Yani yapacağınız normal bir overclock ile FPS kazanımınız bildiğim kadarıyla en fazla 10-20 Fps arasında değişecektir Sizin bahsettiğiniz model 3 fanlı ve 2.5 slot Benim bahsettiğim model 2 fanlı ve muhtemelen 2 slottur diye tahmin ediyorum Uzunlukları hakkında bilgim yok Lakin firmalardan,incelemelerden veya resmi web sitelerinden bilgi alabilirsiniz.

Evet, normal overclock'tan söz ediyorum. Ekran kartının boyutu olarak sitesinde 325mm x 148mm olarak gösteriyor, kasada ise VGA uzunluk desteği: 300 mm olarak gösterilmiş.Sanırsam bu kasaya uygun değil bu kart

Evet dediğiniz gibi Yalnız benim bahsettiğim ve önerdiğim kartta şu şekilde 300mm x 148mm sanırım sizin kasanıza uygun Bu da onu tercih etmeniz ya da etmeyi düşünmeniz için bir sebep tabi

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx1070-rog-strix-8gb-gddr5-256bit-dx12-nvidia-geforce-ekran-karti.html#ozellikler

http://www.vatanbilgisayar.com/evga-gtx-1070-ftw-8gb-gddr5-256bit-acx-3-0-nvidia-ekran-karti.html#genel-bakis

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gtx1070-gaming-x-8gb-gddr5-256bit-nvidia-geforce-dx12-ekran-karti.html

bu yukarıdaki modelleri önerir misiniz peki yoksa zotac ın amp modeline mi gitmeliyim?

Hocam kartı almışsınız galiba Hayırlı olsun Aktif olamadığımdan cevaplayamadım Yardımcı olamadım Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 9 Eylül 2016; 2:34:23 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.