Şimdi Ara

gtx 1060 i5 6500 cs go fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 25 kişilik serverlarda 1280 1024 cozunurluk orta ayarlarda 100 e bazen 90 a falan dusuyor fps.bu normal midir ya?bilgisayarı alırken boyle olcagını dusunmemiştim kac para bayıldık.

• O sistemin o çözünürlükte fps’nin 200 altına düşmemesi lazım? Kaç gb ram kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6500 ile 100 fps altına 10 tane sis gelsin düşmez hocam.

• Valla hocam 6600k overcloksuz gtx 970 sistemim vardı. 150’nin altına düştüğümü görmedim. Tabi arkada chrome ya da diğer programlar iş görmüyorsa. Tabi laglı sw’leri bilemem. Rekabetçi giriyordum ben hep. Ha şimdi de 2k da ultra ayar 1080ti csgo oynuyorum valla yalan söylemeyeyim 130 a kadar düşüyor anlayamadığım bir şekilde. Acaba windows 10’dan mı kaynaklanıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E7830F89C

Bu mesaj silindi.
    rekabetcide de 130 falan oluyo anlamadım.8 gb ram var ssd var.format mı gerekir acaba 1 yıldır kullandım bilgisayarı yeni ekran kartı taktım da.belki cozer normalde en ufak takılma dalgalanma olmaması lazım ilginc ya
  • Valla bu gidişle ben de windows7 ye geçecem gibi zaten oyun ve internetten başka bir şey yapmıyorum bilgisayarda. Ne zaman windows 10 tam manasıyla stabil olur o zaman geçerim.

• Yok hocam ya yeni kurulumdan sonra b*klaştı bende 1709 iyiydi son gelen 1803 de fps sorunları yaşıyorum :( yarın sabah ilk işim w7 ye geçmek olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok mu aynı sistemi kullanıpta karsılastıracagımız biri yada cozum bulacak biri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.