Şimdi Ara

GTX 1050ti, VGA MONİTORDE KULLANMAK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar VGA monitörde 1050ti nasıl kullanılır? Bi donuşturucu denedim Dvi-Vga fakat çalışmadı. Aktif olması vs gerekiyormuşta, nasıl anlıyoruz aktif olduğunu . İnternette 20 lirayada var 100 lirayada hangisini almalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aktifse zaten ürün adında "aktif dönüştürücü" diye yazar. 5-10 tllik olanlar pasiftir bir ise yaramaz. Aktif olanlar 50-100 arası değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC Master Race -- 28 Haziran 2017; 1:32:43 >

1050ti sipariş ettim salı günü elime geçer. Bu çevirici ile kullanamazmıyım ben bunu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ayanozer

Ben crt monitörü dönüştürücü ile palit 9600gt de kullanıyorum. Kullandığım çevirici 9600 ün kutusundan çıkmıştı.

1050ti sipariş ettim salı günü elime geçer. Bu çevirici ile kullanamazmıyım ben bunu?

Sadece ufak bi parça dönüştürücü işe yaramıyor. Denedim 1050ti da olmuyor. Aktif almanız lazım. Vatanda 65 tl

Orijinalden alıntı: HermioneGranger

quote:

Orijinalden alıntı: ayanozer

Ben crt monitörü dönüştürücü ile palit 9600gt de kullanıyorum. Kullandığım çevirici 9600 ün kutusundan çıkmıştı.

Sadece ufak bi parça dönüştürücü işe yaramıyor. Denedim 1050ti da olmuyor. Aktif almanız lazım. Vatanda 65 tl

Bu mesajı attıktan sonra biraz daha araştırdım mecburen dark ın aktif zımbırtısını sipariş ettim.

Kartı da araştırmadan karambolden aldım zaten sinirlerim bozuldu oyun oynarken :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.