Şimdi Ara

Gtx 1050 ti ve VGA monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar monitorum biraz eski olduğu için sadece VGA giriş seçeneği var. Yakın zamanda bir bilgisayar alacağım ve ekran kartı gtx 1050 ti. Dönüştürücü alsam dalgalanma ya da daha farklı bir sorun yaşar miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up, bir soru daha yöneltmek istiyorum bu display port olayı nedir? Gtx 1050 ti da böyle bir çıkış bulunuyor mu? İnternette display port to vga donusuturuculer vardı. 1050 ti kullananlar bununla sorun yasamiyormus eski monitorlerinde. Cevabınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Rockefeller -- 15 Nisan 2017; 18:27:57 >
  • kardeşim ben aynı ekran kartını aldım msi benimki vga hdmi dönüştürücü aldım ama ufak tefek sıkıntılar yasıyorum yeni bir sistem alıyorsan bence mönitörda al bnde para biriktiriyorum 3200tl lik sistem aldım daha mönitör alcam 3700 luk olduk hesabını ona göre yap
  • hdmı dvı internete yaz resimlerine bak bunlarda görüntü bozulmaz arasındaki fark ses hdmı + ses aktarır.
    vga sorunu , görüntü kayması, çözünürlük geçişlerinde sorun yapıyor, auto ayar olanlar yine iyi. bazılarında elle monitöre dokunarak yapman gerekiyor.
  • oyunistan O kullanıcısına yanıt
    Hocam ufak tefek sıkıntı derken mesela neler yaşıyorsunuz çok sıkıntı oluyor mu? Çünkü acil ihtiyacım var, sistemi alıp sonrasında yeni bir monitör almayı düşünüyorum. Ona göre karar vereceğim.

• ermanozgen kullanıcısına yanıt
    Hocam peki display port tam olarak nedir? Gtx 1050 ti de boyle bir çıkış var mı? Çünkü eğer varsa display port to vga donusuturucu alacağım onlarda dalgalanma yasanmıyormuş.

• David Rockefeller kullanıcısına yanıt
    hdmı gelişmiş halı 4k yuksek hz işleri falan:D
    1050ti de gördüm ama senın için hdmı farkı olcagını sanmıyom. bence hdmı to vga al yada belkı daha ucuzdur dvı-ı to vga al
    seninki pahalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1050 ekran kartı iyi midir?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sorunu halledebildinizmi bende bugun gtx 1050 ti siparis ettim benimde monitörum vga girisli biraz araştırma yaptım yeni nesil ekran kartlari yalnizca dijital görüntü aktarımı yapılabiliyor bunun icin bizimde aktif bir donusturucuye ihtiyacimiz olacak ama kafama takilan sorular var hdmi to vga mı ypksa displayport to vga mı

Birde bu donusturuculer 15₺ de var 50 yede 100₺ de var hangisi yercih edilmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casplock -- 19 Nisan 2017; 13:18:37 >
  • casplock kullanıcısına yanıt
    Hocam ben daha almadım, yazın almayı planlıyorum. Şahsen fikrim değişmezse, display port to vga dönüştürücü almayı planlıyorum.

Almak istediğim model şudur:

http://www.hepsiburada.com/dark-display-port-to-analog-vga-aktif-donusturucu-dk-hd-adpxvga-pm-bs130177

Bence orta bir fiyat yeterli olacaktır. Ama ucuz alınmasını tavsiye etmiyorum.

Edit:
    Bu linkini verdiğim donusuturucuyü deneyen de olmuş.
    https://youtu.be/fqSqkx_Y-4U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Rockefeller -- 19 Nisan 2017; 17:36:2 >

Hocam merhabalar, bir dönüştürücü aldınız mı? İşe yaradıysa ben de aldığınızdan alayım diye düşündüm.

Aldım hocam hdmi dan vga ya 1920x1080p çözünürlük alıyorum dalgalanma vs. Hicbir sorun şuan icin yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casplock -- 25 Nisan 2017; 11:39:37 >

Hayırlı olsun, güle güle kullanın hocam, peki markası nedir, internetten mı aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    tşk ederim hocam daha iyileri inş sizlerin olur. hocam ekran kartını aldığım bilgisayarcı tanıdıktı hediye etti kendisi markası yok galiba çin malı . degeri sanırım 20 tl lik bir ürün ama kutusunda 1080p yazıyordu bütün dönüştürücüler aynı performası verirmi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casplock -- 26 Nisan 2017; 2:27:58 >
  • Monitörde DVI-D girişi yok mu?

• Emmmreee kullanıcısına yanıt
    Maalesef sadece vga

O zaman en mantıklısı satıp DVI-D girişi olan bir monitör almak. Çünkü analog görüntü her zaman daha kötü dijitale göre.

• Emmmreee kullanıcısına yanıt
    Hocam bu görüntü farkı çok mudur? Şu an için almayı düşünmüyorum fakat uzun vadede alabilirim. Zaten pek oyun oynamıyorum. Sadece belli başlı oyunlar, biraz da modelleme programları ile uğraşıyorum. Yani şu anki monitörü kullansam bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım?

Bence değer hocam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.