Şimdi Ara

GTR Evolution™ (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
0
Favori
19.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ctdp yi çok beğenmedim,keşke gtr2 ye yapsalarmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: galganus12

Ctdp yi çok beğenmedim,keşke gtr2 ye yapsalarmış

daha önce söylemiştim gtr2 ye daha çok yakışırdı ctdp.

gtr evo da 7.vites için bir patch çıkarmışlar daha önce araçlar 6 vitesti...
  • bi konuda kafam karıştı
    oyunu yükledim, ama exe dosyasında race07 yazıyo?? elimde bide race07 vardı, onu yükleyeyim dedim ama klasör değiştirilsin mi falan dedi bi baktım gtr evo nun klasörü
    gtr evo, race07 yi demi kapsıyo??

edit: sanırım race07 yi de kapsıyormuş
    oyun race: wtcc den sonra çok kolay bi oynanışa sahipmiş gibi geldi bana.
    ek olarak, oyunda grafik konusunda herşeyi fulledim de hdr seçeneği falan görmedim, onu nasıl hallederim ve daha gerçek görüntüler için elimden birşey gelirmi?? çok eski kalmış gibi grafik motoru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 16 Ocak 2009; 15:51:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikmenibo

bi konuda kafam karıştı
    oyunu yükledim, ama exe dosyasında race07 yazıyo?? elimde bide race07 vardı, onu yükleyeyim dedim ama klasör değiştirilsin mi falan dedi bi baktım gtr evo nun klasörü
    gtr evo, race07 yi demi kapsıyo??

edit: sanırım race07 yi de kapsıyormuş
    oyun race: wtcc den sonra çok kolay bi oynanışa sahipmiş gibi geldi bana.
    ek olarak, oyunda grafik konusunda herşeyi fulledim de hdr seçeneği falan görmedim, onu nasıl hallederim ve daha gerçek görüntüler için elimden birşey gelirmi?? çok eski kalmış gibi grafik motoru

Hdr yi ayrı olarak yüklemen lazım,rfactor için kullanılan hdr modu bu oyun içinde uyumluydu,rfactor topiğinde vardı rapid adresi.

• teşekkürler galganus
    tavsiye ettiğin bi mod falan varmı??
  • gtr2 varken bu oyunla zaman kaybetmeyin derim ancak mmg f1 modunu çıkardığı zaman oynanır.mmg de modu ne zaman çıkarır ayrı mesele.oyunun tutmadığını gördüklerinden belkide çıkarmaktan vazgeçebilirler...
  •  GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

GTR Evolution™ (ÇIKTI)

• İstanbul Park 1.49.8xx

• Zandvoort 1.36.7xx

• Magny Cours 1.33.5xx

• Enna Pergusa 1.32.8xx

• gtr evo oynadıktan sonra kızmayın ama gtr2 yi kaldırdım neden derseniz gtr 2 de virajda araba bir döndüğü zaman toplamak imkansız gibi birşey ama bunda çoğu zaman toplama şansı oluyor ama yavaş giderken bile gtr2 de sanki pist yağlıymış gibi hemen spin atıyor araba bu da çok can sıkıcıydı benim için ayrıca bazı arkadaşlarında belirttiği gibi fren olayı çok iyi yapılmış ayrıca virajlardaki lastik sesleri çok iyi olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PC WORKS

gtr evo oynadıktan sonra kızmayın ama gtr2 yi kaldırdım neden derseniz gtr 2 de virajda araba bir döndüğü zaman toplamak imkansız gibi birşey ama bunda çoğu zaman toplama şansı oluyor ama yavaş giderken bile gtr2 de sanki pist yağlıymış gibi hemen spin atıyor araba bu da çok can sıkıcıydı benim için ayrıca bazı arkadaşlarında belirttiği gibi fren olayı çok iyi yapılmış ayrıca virajlardaki lastik sesleri çok iyi olmuş.

çok kızdım çok

GTR Evolution™ (ÇIKTI)
  • Oyun süpermiş görürsem alıcam , Saleen bile koymuşlar
  • galganus hocam momoya alıştın galiba akrobatlığa bile başlamışsın

nasıl yaptın o işi merak ettim
  • Bıraktım yarışları,akrobasiye başladım valla Dönülen viraj yokuş biraz,sert çıktım uçtu araba,sonra da düz indim yere Bu oyunu oynamamak lazım,bundan sonra gtr2 ve rfactor de zorlanıyorum bir süre.
  • Spa 03 Seat Leon WTCC 2.29.3xx

pro mod no aids
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.