Şimdi Ara

GTR 2 FIA GT Racing Game (2006) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.904
Cevap
6
Favori
219.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşım birden fazla arkdaşlar nasıl aynı anda yarış yaptın ben yapamdım menüde 2 seçenek kullanılabiliyor
  • grafikler gerçekten o verilen sslerdeki . müemmel grafik yapmış adamlar. insan farklı bi grafik motoru sanıyor ne yazıkkı full sürümünü oynayamıcaz aaah ah
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

arkdaşım birden fazla arkdaşlar nasıl aynı anda yarış yaptın ben yapamdım menüde 2 seçenek kullanılabiliyor

race weekend'den yarış yapıyorsun bilgisayara karşı ?
  • bu arada nasıl böyle yağmura denk getirdin ya çok merak ettim nasıl oluo??
  • Nitro o sistemle sadece 23 FPSmi ayarlar neydi o ssyi aldığında?
  • Ya arkadaşlar şöyle saçma saçma sorular sormayın ya biri diyor yarışa nrd girecem biri diyor yağmur nsl yağdırdın hiç simulasyon oynamadıysanız bırakın oynamayın herkeze göre bir oyun değildir bu...

Oyunla ilgili yorumuma gelirsek, öncelikle grafikleri beni hayal kırıklığına uğrattı GT Legends ile neredeyse aynı grafikler de çok az gelişme var bu firmanın bu grafik motorunu değişse çok iyi eder.Cockpit kamera gene mühkemmel bundan iyisi yok!

İlk çıkan GTR gereksiz zor bir oyundu çoğu kişi oynamayı beceremiyordu GTR 2 ise tam oynanacak kıvama gelmiş ne kolay ne zor tabi isterseniz gerçekçiliği en zor'a çekerseniz oldukça zor oluyor.

Son olarak oyun simulasyon olarak oynanacak düzeyde tüm simulasyon sewerler kaçırmasın derim tam sürümü 29 Eylül de raflar daki yerini alacak.

Not:Tam sürümde kesin olmamakla birlikte StarForce kopya koruma sistemi kullanılmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 23 Temmuz 2006; 0:26:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fifo

Nitro o sistemle sadece 23 FPSmi ayarlar neydi o ssyi aldığında?

1280x1024@ 60 fps vsync on
    allah ne verdiyse tüm grafikleri sonladım

yağmurda start biraz kasılıyor ilk virajdan sonra açılıyor 30-60fps değişiyor
    kuru havada 60fpsden aşağısını görmedim çok nadir

bu arada araç neden 0. vitesde ve hiç hız yapmıyor derseniz
    al sana bir hata replay'de öyle gözüküyor :D
  • kokpit kamerası dışında hoşuma giden bir yönü olmadı oyunun...Çok basit ve grafik yönünden tatmin etmeyen bi oyun..

Bunuda geçtik

Allahtan toca3 halloldu onu oynuyoruz bu aralar.. (:
  • pinky simulasyon oyunlarıyla pek alakam yoktur ama bir yerden başlamak şart aladın
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

kokpit kamerası dışında hoşuma giden bir yönü olmadı oyunun...Çok basit ve grafik yönünden tatmin etmeyen bi oyun..

Bunuda geçtik

GTR'a basit dedi inanamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

kokpit kamerası dışında hoşuma giden bir yönü olmadı oyunun...Çok basit ve grafik yönünden tatmin etmeyen bi oyun..

Bunuda geçtik

GTR'a basit dedi inanamıyorum

çook acaip basit.

• Basit olan nedir onu anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 23 Temmuz 2006; 18:57:48 >
  • quote:

Bunuda geçtik

Basit mi
    />

Her gün V8 kullanıyorsun galiba sen

Pinky_Demon'un dediği gibi nesi basit arkadaşlar? Grafikleri mi oynanabilirliği mi?

Bir sürü ödül aldı bu oyun.Kalkıpta basit derseniz Allah taş eder valla

• Taş etmiştir bile
  • oynanabilirliği diğer simülasyon oyunlarıyla hiçbir farkı yok. onlara benzediği için çok basit. sayfanın başında verilen grafiklerle sonunda verilen grafiklerinde alakası yok birbiriyle. baştakiler muhteşem görünüyor sondaki en yüksek ayarda alınmış ss ler bile hiç iyi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

oynanabilirliği diğer simülasyon oyunlarıyla hiçbir farkı yok. onlara benzediği için çok basit. sayfanın başında verilen grafiklerle sonunda verilen grafiklerinde alakası yok birbiriyle. baştakiler muhteşem görünüyor sondaki en yüksek ayarda alınmış ss ler bile hiç iyi değil.

Walla ben GTR 1 için konuştum.Belli ki millete ağır geldi o kadar hard simulasyon, adamlar biraz soft yapmışlar 2. oyunda
  • Oyunun ilk çıkan GTR dan biraz daha kolay olması daha iyi olmuş çünkü oynatıyor kendini grafiklere gelecek olursak SimBin yanlış bi seçim yaptı bu grafik motorunu seçmekle artık çok geç bununla idare edecez.Son olarak şunu söylüyorum:BU OYUN GENE KLASİK OLACAK BAŞKA ŞANSI YOK!
  • valla konsollara çıkacak forza motorsport 2 falan varken bu oyunun adı bile geçmez. anca pc de oynatır oda pc de doğru düzgün yarış oyunu yok diye. yeni nesil konsolu olanlar bu oyunun yanına yaklaşmaz.
  • gtr2'nin 1den kolay oluşu onu daha az simulasyon yapar
    bu 2sini karşılaştırma amaç birisi çıkıpda basit derse yalan olmaz
    ama yinede piyasadaki en iyi simulasyon oyunlardan birisi olmaya aday değil bizzat öyledir

toca3ün simulasyon modu bile gtr2nin yanında arcade kalır

bu arada ilk sayfadaki screenlerin çoğu üzerinde oynanmış yani fotoşdan geçmiş
    oyuna ilk girdiğimde acaba etraf blurlaşıyormu diye bakmıştım (bknz ilk screen)
    fakat yok öyle bir şey

o olay cell factor'de var babalar gibi :)
  • Demosunu indirdim pek fazla iyi değil açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.