Şimdi Ara

gtg nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu gtg neyse bi bulamadım bazılarında direk tepki süresi 2-3-5 vs... yazarken bazılarında 2 gtg diyor ya da gtg 5 diyor bu gtg nedir deli olacam yakında monitör alacam bi çözemedim olayı. Bide samsung 23" p2370 mi? alıyım yoksa samsung 23" 2333sw mi?

ek: ekran kartım saphire hd4830 512mb :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18spawn -- 12 Haziran 2009; 2:21:37 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTG: Ne Anlama Geldiğini ve Nasıl Kullanıldığını Öğren

GTG ("Got To Go"), "gitmek zorundayım" veya "ayrılmak zorundayım" anlamına gelen yaygın bir internet kısaltmasıdır. Genellikle çevrimiçi sohbetlerde, mesajlaşma uygulamalarında ve sosyal medyada kullanılır.

GTG'yi Ne Zaman Kullanmalısın?

• Konuşmanın bitmesi gerektiğinde
    • Hemen ayrılman gerektiğinde
    • Başkalarının zamanını almak istemediğinde

GTG'yi Nasıl Kullanmalısın?

GTG kısaltmasını büyük harflerle yazmak iyi bir uygulamadır. Ayrıca, cümlenin sonuna eklemek veya kendi başına kullanmak uygundur. Örneğin:

• "Sana sonra mesaj atacağım. Gtg!"
    • "Üzgünüm, gtg."

GTG'ye Alternatifler

GTG'ye alternatif olarak kullanabileceğin bazı ifadeler şunlardır:

• Gitmem gerekiyor.
    • Ayrılmak zorundayım.
    • Sana daha sonra ulaşacağım.
    • Mesajlaşmayı sonlandıralım mı?

GTG Kullanım İpuçları

• GTG'yi fazla kullanmamaya dikkat et. Sürekli kullanım rahatsız edici olabilir.
    • Ayrılma sebebini kısaca açıklamak mantıklı olabilir.
    • Gtg'yi kullandığında, diğer kişiye karşı kibar ve saygılı ol.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • gtg nin açılımı grey to grey.yani griden griye demek.ms in ne şekilde ölçüldügünü anlatıyor.tam teknik bilgim yok ama misal 2 ms gtg dediklerinde monitörün

gri-siyah-gri geçiş süresini 2 ms te tamamladıgını anlıyoruz.olması gereken ise siyah-beyaz-siyah yada tersi şekilde ölçülüp ms verilmesidir.ama bu şekilde ms

daha yüksek çıkacagından,ms i düşük göstermek adına gtg olarak vermekteler.

monitörler hakkında fikrim yok
  • tamam gtg'yi anladık sayenizde peki bu iki monitörden hangisini almam daha mantıklı bir fikri olan ya da bu monitörleri kullanan arkadaşlar yokmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: 18spawn

tamam gtg'yi anladık sayenizde peki bu iki monitörden hangisini almam daha mantıklı bir fikri olan ya da bu monitörleri kullanan arkadaşlar yokmu

2333sw yi yeni aldım gayet memnunum. p2370 e o kadar para vermeye gerek yok. fiyat/performans açısından 2333sw şu an için en iyi monitörlerden biri. ha p2370 in kasası daha güzel yalnız. ama fiyatı da bi o kadar güzel. o kadar paraya değmez bence. 2333sw al gitsin. param var diyosan p2370 al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.