Şimdi Ara

GTA Vice City Save Yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir hevesle yükledim oyunu. Daha önce hiç hikayesini izleyerek bitirmemiştim. Oyun açılıyor, gayet güzel oynanıyor ancak ne zaman kayıt yapsam olmuyor. Bütün slotlar boş. Kaydedildi diyor ama kaydetmiyor.

Kullandığım işletim sistemi Windows 8. Xp SP2 modunda açtım olmadı, yönetici izni verdim olmadı. Sorun nerede?

• Save klasörünün salt okunurluğuna bak varsa kaldır tekrar dene.Ayrıca konu dışındaki konuyu sil ceza almadan.

Klasöre sağ tık>özellikler>salt okunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 1 Ağustos 2013; 4:05:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Save klasörünün salt okunurluğuna bak varsa kaldır tekrar dene.Ayrıca konu dışındaki konuyu sil ceza almadan.

Oyun save klasörünü bile oluşturmamıştı. Kendim belgelerim içinde oluşturdum halen sorun devam ediyor.

Acaba Windows 8 ile bir uyumsuzluk sorunu mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

quote:

Orijinalden alıntı: *Metin

Save klasörünün salt okunurluğuna bak varsa kaldır tekrar dene.Ayrıca konu dışındaki konuyu sil ceza almadan.

Oyun save klasörünü bile oluşturmamıştı. Kendim belgelerim içinde oluşturdum halen sorun devam ediyor.

Acaba Windows 8 ile bir uyumsuzluk sorunu mu var?

Klasör my users>belgelerde olacak.Doğru yere oluşturdusan sorun uyumsuzluktur tahminim.Netten save indir dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Vice City Görev Listesi
    17 yıl önce açıldı
    gta vice city türk modu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.