Şimdi Ara

Gta V Saving Failed-unable to connect to the Rockstar game services Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
2.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 hafta önce "Saving Failed-unable to connect to the Rockstar game services"hatası almaya başladım ardından biraz araştırdım internette gördüğüm kadarıyla port kulanınca veya port varsa kapatınca düzeliyormuş ikisinide denedim ama olmadı ardından oyunu silip yüklemeye karar verdim bu arada oyunun orjinel ve kutuludur cd den hemen yükledim ama internetten yükleme kısmına geldiğinde başka bir hata aldım onunda çözümünü bulamadım ama neyseki ertesi gün girdiğimde hata gitmişti ve oyun yüklendi sonra tekrar online girmeyi denediğimde aynı hatayı aldım bir kaç kere denedim ardından online girdim ama bu seferde altta harıtanın üstünde gene aynı hata yazıyordu. size kısaca bu hatanın ne olduğunuda anlatayım mesela oyuna giriyorsunuz 15 seviyesiniz oyunda kasılıyosunuz elbise alıyosunuz para kazanıyosunuz seviye atlıyosunuz ardından oyundan çıkıyorsunuz sonra ise bir daha ki girişinizde oyunda önceki girdiğiniz yerde oluyorsunuz ve seviyeniz eskiye dönüyor ve aldığınız elbiseler gidiyor ancak ilginç bir şekilde paranız kalıyor. Hata böyle bir hata lütfen yardımcı olun arkadaşlarım oynuyor ama benim hiç oynayasım gelmiyor çünkü oynamanın bir anlamı yok neyse simdi den teşekkürler ve tekrardan iyi forumlar.
     Gta V Saving Failed-unable to connect to the Rockstar game services Hatası Gta V Saving Failed-unable to connect to the Rockstar game services Hatası

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.