Şimdi Ara

GTA V Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
5
Favori
5.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski nesilde oynamayıp beklemek en iyisiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Karşılaştırmalara bakınca bir kez daha anladığım şey; eski nesil hakkını vermiş...

Eski nesil cidden hakkını vermiş ama yeni nesil de az buz geliştirilmemiş.Özellikle pcde tadından yenmeyecek.
  • Gta 5 için pc almak pahalı olacak
  • bu oyun ps4 te bi başka
  • Belki bana öyle geldi ama geçen yıl oyun çıkmadan önce bu kalitede (PS4-Xboxone-PC) videolar paylaşılıyordu sanki? Hatta şaşırmıştım bunu nasıl ps3 te xbox360'ta oynarız vs diye..
    Ama şu an Xbox 360'ta da PS3'te de AA hariç gayet yeterli geliyor grafik bana
    PC ye geldiğinde kesin alırım. Hatta nex gen gelmesin, sadece AA özelliği eklensin gene alırım o derece Bu oyun süper yav..
    GTA V'ten sonra GTA VI'yı hayal bile edemiyorum.. Helal olsun sana Rockstar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Belki bana öyle geldi ama geçen yıl oyun çıkmadan önce bu kalitede (PS4-Xboxone-PC) videolar paylaşılıyordu sanki? Hatta şaşırmıştım bunu nasıl ps3 te xbox360'ta oynarız vs diye..
    PC ye geldiğinde kesin alırım. Hatta nex gen gelmesin, sadece AA özelliği eklensin gene alırım o derece Bu oyun süper yav..

Konunun açıklamasında bunu belirttim zaten.Oyunun ilk videoları pcden render edilmiş next gen görüntülerdi.Tanıtım fotoğrafları da aynı şekilde render edilmiş görüntülerden ibaretti.Oyunun eski nesil versiyonarı downgrade yemiş yani grafkleri düşürülmüş şekilde piyasaya çıkarıldı.Next gen versiyonları ise yayınlanan ilk videolar ve fotoğraftakilerle aynı ya da ona çok yakın olacaktır.Son yayınlanan next gen videoların sonunda videoların direkt olarak ps4'ten alındığı vurgulanıyor.Kıyasladığımızda bu next gen videolarla yayınlanan ilk trailerın benzer kalitede olduğunu görüyoruz.Bu da demek oluyor ki oyun yeni nesilde ilk trailerdaki görsel kaliteyi bizlere sunacak.Pc versiyonunda ise ufak birkaç grafik artışı-ekstra efekt olabilir.Bunu birçok oyunda görüyoruz.Bakalım az kaldı zaten.Bekleyip göreceğiz.

Sistem gereksinimlerinden korkan arkadaşlar da bence korkmasınlar .Ben bunca beklemenin üstüne optimizasyon sorunuyla karşılaşacağımızı sanmıyorum.Ortalama bi sistemde yüksek ayarlarda , ortalamanın biraz üstünde bi sistemle de ultra ayarlarda oynarız diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aterikasedi

quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah

Belki bana öyle geldi ama geçen yıl oyun çıkmadan önce bu kalitede (PS4-Xboxone-PC) videolar paylaşılıyordu sanki? Hatta şaşırmıştım bunu nasıl ps3 te xbox360'ta oynarız vs diye..

Konunun açıklamasında bunu belirttim zaten.Oyunun ilk videoları pcden render edilmiş next gen görüntülerdi.Tanıtım fotoğrafları da aynı şekilde render edilmiş görüntülerden ibaretti.Oyunun eski nesil versiyonarı downgrade yemiş yani grafkleri düşürülmüş şekilde piyasaya çıkarıldı.Next gen versiyonları ise yayınlanan ilk videolar ve fotoğraftakilerle aynı ya da ona çok yakın olacaktır.Son yayınlanan next gen videoların sonunda videoların direkt olarak ps4'ten alındığı vurgulanıyor.Kıyasladığımızda bu next gen videolarla yayınlanan ilk trailerın benzer kalitede olduğunu görüyoruz.Bu da demek oluyor ki oyun yeni nesilde ilk trailerdaki görsel kaliteyi bizlere sunacak.Pc versiyonunda ise ufak birkaç grafik artışı-ekstra efekt olabilir.Bunu birçok oyunda görüyoruz.Bakalım az kaldı zaten.Bekleyip göreceğiz.

Sistem gereksinimlerinden korkan arkadaşlar da bence korkmasınlar .Ben bunca beklemenin üstüne optimizasyon sorunuyla karşılaşacağımızı sanmıyorum.Ortalama bi sistemde yüksek ayarlarda , ortalamanın biraz üstünde bi sistemle de ultra ayarlarda oynarız diye düşünüyorum.

Umarım optimizasyon konusunda haklı çıkarsın. Çünkü GTA IV'ün Pc ye çıktığı ilk günü hala unutamıyorum. Sırf inadına bu oyunu oynayacağım deyip xbox360 almıştım
    Herkese iyi beklemeler az kaldı yeni nesile PS4 ve XBOXO için zaman az ama sabreden derviş modunda beklemeye devam ey PC'ci kardeşlerim Elbet Ocak 2015'te gelecek

• Yeni bir karişılaştırma görseli.

GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları

• Kişisel fıkrım:
    Ps3 ve Xbox 360 da oyunun sundugu gorsel kalıte konsolların cıktıgı yıl baz alınırsa cok ıyı sevıyede.. Rockstar bu konuda cok basarılı bır ıs cıkarmıs. Konsolların gucunu sonuna kadar kullanmıs. Oyun dogal olarak kırpılmıs ben lıte surumu dıyorum.
    Ps4 - Xboxone : Oyun emınım cok ıyı gozukecektır.
    Pc: Ilk basta yenı nesıl konsollarla aynı gorselı sunsada ( belkı aa - texture farkı daha ıyı olur) modlar cıkmaya basladıkca fark gıderek acılmaya baslayacak.. Sadece gorsel yonden degıl daha oyun cıkmadan Pc versıyonuna (ve eskı nesıl konsollara) Turkce yama hazırlanıyor. Skyrım gıbı bır oyuna onbınlerce mod yapıldıgı dusunuldugunde bu oyuna yapılacak modları hayal bıle edemıyorum. Belkı en son Pcye cıkacak ama ıyı bır pcsı olan en ıyı oyun deneyımı yasayacak

• Burada herşey çok açık gözüküyor.

http://www.youtube.com/watch?v=oH5VHNNPf2I

• yeni ssler
     GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları

• Bu oyun PC'de yüksek bir sistemle oynamak resmen bir görsel şölen yaşatacak.Heleki ENB yapımcısı olaya el attıktan sonra neler olacağını düşünmek bile zor GTA 4'de bile milletin yaptığı modlarla neredeyse gerçek hayat gibi görünüyordu bu oyunda ise neler olacağını siz tahmin edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 7 Kasım 2014; 3:07:51 >
  • Gifleri görebilmek için üstüne tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aterikasedi -- 8 Kasım 2014; 0:38:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Bitki detaylarının daha iyi olması ve biraz geliştirilmiş su efekti dışında, eski nesile göre aralarındaki fark muazzam değil, dikkat edilirse doku kalitesi fazla artmamış. Rockstar'ı çok övüyorlar ama animasyonlara yeterince önem vermemiş, oynanış videoları geldiğinde grafik farkını daha iyi anlayacağız.

Güldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gifleri görebilmek için üstüne tıklayın.

• Yeni karşılaştırma görselleri

• Oyun içi sahnelerden eski ve yeni nesil karşılaştırmaları.Yorumları alalım

GTA V  Old Gen vs Next Gen Grafik Karşılaştırmaları

• 1080p yeni nesil oynanış videoları.

http://www.youtube.com/watch?v=XPq5ZB3T5vs#t=64
    http://www.youtube.com/watch?v=4mSuSPJPYGM
    http://www.youtube.com/watch?v=G43s3PKGTUs
    http://www.youtube.com/watch?v=MiKRA-voUlk
    http://www.youtube.com/watch?v=mwoJEg2PpAQ

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.