Şimdi Ara

GTA V MOD SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Hayatımda ilk defa bir foruma üye olup konu açacak kadar çaresiz kaldığım bir sorunla karşı karşıyayım.
    Steamda çıktığı gün aldığım GTA V i bugüne kadar sorunsuz oynadım.
    Gelelim soruna:
    San Andreas, GTA 4 oynayan arkadaşlar bilir. Oyuna ekleyebileceğiniz script modların yanısıra oyun içindeki araçların, insanların skinlerinide değiştirebilirsiniz. İşte bende bu modalrı sık sık kullanan bir kişiyim. GTA 5 in araba modlarınıda indirdim dlc dosyalarından kurdum. Fakat oyunu açtığımda corrupt game data sorunu aldım. Belki aynı modu 10 kere silip geri yükledim. Hiçbirşey olmadı. Oyunu torrent indirip oynayan arkadaşımın evinde modu denediğimde ise tek seferde çalıştı. Ne yani? Orjinal aldık diye oyunun içindeki dosyaları değiştiremeyecek miyiz? Yeniden 60GB indirmek istemiyorum. Oyun içindeki araçları ve skinleri güvenli bir şekilde değiştirmem için bir yol varsa anlatabilir misiniz? yok ise steamdaki oyunumu çevrimdışı haline getirip torrentleme gibi bir şansım var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmetAlkanKasalti -- 3 Eylül 2015; 21:13:35 >

• Araba modları ekledim oyunum orjinal. OPEN IV programı ile önce yedeklerini al sonra edit modunu açıp ekle. Neden hata verdiğini bilmiyorum fakat bende sorunsuz çalıştı.
  • Burnout53 kullanıcısına yanıt
    Eklerken hangi yolu izlediğini anlatabilir misin dostum?
  • Öncelikle OPEN IV programı gerekli. Programdan edit kısmını aktif hale getirmen gerek. Birde edit modunda yaptığın degişiklikleri geri alamazsın dosyaları yedekle mutlaka. İndirdiğin modun içinde nereye atılacağı yazar. Programdan o kısmı bulup indirdiğin dosyaları oyundakilerle değiştiriyorsun.
  • Burnout53 kullanıcısına yanıt
    Aynen o şekilde yapıyorum fakat galiba steam üzerinde olduğu için sorun çıkartıyor
  • Kendim Steam üzerinden oynuyorum. Modlarda sıkıntı yok şuanlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burnout53

Kendim Steam üzerinden oynuyorum. Modlarda sıkıntı yok şuanlık.

Hocam. Openiv ile araçları kuruyorum.Ancak o araçları bulamıyorum. Yama oldu mu olmadı mı belli olmuyor. Araçları nasıl buluyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    GTA V Renk sorunu
    9 yıl önce açıldı
    GTA V - Ana konu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraftMK

quote:

Orijinalden alıntı: Burnout53

Kendim Steam üzerinden oynuyorum. Modlarda sıkıntı yok şuanlık.

Hocam. Openiv ile araçları kuruyorum.Ancak o araçları bulamıyorum. Yama oldu mu olmadı mı belli olmuyor. Araçları nasıl buluyoruz.

İnternete Script hook yazıp kendi sitesinden indirin.

Winrarın içinde Native trainer'da olucak.

Oyunun kurulu olduğu yere tüm dosyaları atın daha sonra oyuna girip F4'e basın. Mod menüsü açılacaktır.

Oradan istediğiniz gibi araç spawnlayabilirsiniz.

Birde Script hook varken multiplayer giremezsiniz. Multiye girerken sadece scripthook.dll'i silmeyi unutmayın.

• Dilersen Steam daki oyunu elleme.herhangi bir mod yapıp Online da kullanırsan banlananilirsin.

Bir tane de torrent Gta 5 indir Güncel Olsun Tüm Uptade Leri yap Ona Kur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.