Şimdi Ara

Gta V Mantle İle mi Gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler soru basit ve net bir kaç yerde okudum mantle ile geleceği söyleniyor.Beni çok memnun etti bir r9 280x sahibi olarak fakat kesin doğru bir haber midir bir danışmak istedim

• UmutcanRTRK U kullanıcısına yanıt
    Kesin degil ama soylentiler mevcut gelmesi muhtemel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal mantle desteği ile gelecektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-2 aydır dönüo bu muhabbet ateş olmayan yerden duman çıkmaz sanırsam
  • bu mantle olayı tam olarak nasıl oluyodu ? iki ekran kartınımı takıyoduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2245metin

bu mantle olayı tam olarak nasıl oluyodu ? iki ekran kartınımı takıyoduk

ekran kartının işlemci ihtiyacını azaltıyor diyebiliriz özetle.

gta5'te mantle olacak olsa amd yeri göğü yıkardı diye düşünüyorum ama sürpriz de olabilir.
  • Gta 5 ve mantle muhabbeti bayadır dönüyo çıksada rahatlasak artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gta5 gibi sistem toplatan bir oyun eğer gerçekten mantle desteği ile çıkarsa ve amd yazılıma biraz daha yonelirse piyasada yüzdesini artırabilir umarım mantle ile gelir galiba OCAK 2015 te geliyormuş GTA V doğrumudur bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran kartım yok şuan GTA 5 te 27 OCAK 2015 te geliyor zaten. Eğer Mantle desteği ile gelecek ise AMD ekran kartı alırım
  • Beklenen bir durum. Kesin diyemiyoruz.
  • Düzgün olsun da oyun mantle olmasa da olur.Mantle ile geleceğini de hiç sanmıyorum.
  • Mantle ile gelebilir , Take-Two firması amd ile yakın
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Ozaman Mafia 3'de Mant'le gelebilir Take-Two'yla çalışıyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2245metin

Ozaman Mafia 3'de Mant'le gelebilir Take-Two'yla çalışıyorlar :)

Mafia 3 daha duyurulmamış bir oyun , Emin olamayız
  • Oyunu Hem her platforma yetiştirmeye çalışıp hem de PC'de düzgün olmuyor, ilave geliştirme zamanı grekiyor, o ilave geliştirme zamanı $$ olarak cebi doldurmuyorsa, o ilave süre yeni projeden zaman çalışıyorsa yetebildikleri yapabildikleri kdar PC'ye iyileştirme adına zaman ayırıyorlar. Eğer özel olarak komplo teorisi var diyorsanız direk kanıtlayamazsınız. Ama dahil oluyorsa da üstüne tuz biber olur bahsettiğim şeylerin.

Diğer taraftan Mantle için zaman ayrılması, yani full motorun yani Render Engine +Bütün shaderlar şeklinde Mantle için yazılması da çok zaman alıcı bişey. Anca konsol/PS4 versiyonu ile Mantle versiyonu benzer şekilde büyük paralelik gösterecek şekilde hazırlanabilir, yine de Mantle için harcanacak zaman sadece Dx versiyonuna harcansa belli noktaya kadar iyileşme sağlanır. Mantle versiyonu için görece az iyileştirme zamanı harcayıp yine de Dx ile rekabet edilebilecek seviyede iş yapılabilir. Ama hepsini işin içine katarsanız, yukarda bahsettiğim ilave geliştirme zamanını başka projelere harcama konusunu yani, galip gelmesi lazım. Özel bi getirisi olmadan Mantle versiyonuna vakit ayırmak büyük yapımcılar ve geliştricileri için pek karlı değil malesef.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.