Bildirim
Gta V Humane Raid !!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
Mesaj
-
-
heistin yapılışını bildiğinden şüpheliyim. komik geldi.
Heisti yap. Heisti setup + ana heist = 5 görev yada 6 görev bitirince açılacaktır.
başka türlü ne bekliyosun ki ? o heist bitmeden açamazsın 800.000 $ birikmişinde vardır umarım -
31 Trilyonum Var :D :D malesef :D :D Gerçek Diyorum He :D -
varsa yolla bana bi 20m :D -
Heists:
GTA Online'da oynayabileceğiniz görevlerden biridir. Planlı hırsızlık yapabildiğimiz görevlerden oluşur.
Heist başlangıcı Lester'ın sizi aramasıyla oluyor. Lester ile görüştükten sonra H harfi ile simgelenmiş görev mini-haritada beliriyor. Artık Heist görevlerini kurmaya başlayabilirsiniz. Heist görevleri "Setup" ve "Finale" olarak iki kısma ayrılır. Setup hazırlık kısmı Finale(final) ise asıl vurgunun yapıldığı kısımdır.
Vazife dağılımı vardır. Bazen her oyuncuya yapması gereken bir vazife bazen de 2 oyuncuya bir vazife düşer. Her vazifeyi üstlenecek en az bir oyuncu olmalıdır. Aksi takdirde Setup ya da Finale başlamaz. Vazife dağılımını eğer Setup oynanıyorsa oyuncular kendileri belirlerler. Eğer final oynanıyorsa sadece Heist Leader(lider) belirler. Takım arkadaşları buna müdahele edemez.
Heist görevi kurabilmek için Heist'ı kuranın yani liderin 12 level olması şarttır ve plan tahtası/Heist odası olan bir high-end evinin olması gerekir. Ayrıca bir miktar para da gereklidir. Çünkü Heist lideri Heist masraflarını kendi cebinden karşılar ve bu masraflar 11.500 ila 100b arasında göreve göre değişir.
Not: 200.000$ ve üstü her evde Heist odası bulunur ve bu evler Heist kurmak için yeterlidir.
Her bir Setup'tan her oyuncu ortalama 2500 rp ve 20.000$(göreve ve zorluğa göre değişiyor) para alır. Lider ise Setup'lardan sadece rp kazanır para kazanmaz. Setup'larda kazanılan para sabittir fakat finalde bunu Heist lideri belirler. Lider kendisinin ve takım arkadaşlarının payını ayarlar. Bu ayarlamaya takım arkadaşları müdahele edemez.
Heist kurmak için Heist odanıza girip "E" tuşuna basmalısınız. Başka bir Heist'a katılmak için ise "Q" tuşuna basmalısınız ya da telefonunuza bildirim olarak gelen Heist görevi davetlerini onaylamalısınız.
Her heist için 4 oyuncu şarttır(The Fleeca Job Heist'ı hariç). Bir oyuncu olmazsa ya da görev sırasında çıksa dahi görev iptal olur.
Zorluk ayarı vardır. Easy 0.25 kat rp ve para verir. Hard ise 1.25 kat rp ve para verir. Fakat hard zorluğunda oynarsanız team lives(takımın canı) 0'dır yani ölünce oyuna yeniden katılama yoktur. Normal zorlukta ise takım canı 1'dir. Easy'de ise 2'dir. Team lives biterse oynadığınız görev de başarısız sayılır. Quick Restart yapıp son checkpoint noktasından tekrar başlamanız gerekir. Ayrıca görevde sizden bir görev eşyası teslim etmeniz isteniyorsa ve siz de bu eşyaya zarar verdiyseniz görev yine başarısız sayılır.
Heist'a başlanmadan önce oyun tarafından belirlenmiş kıyafetler ve maskeler seçilir.
Her bir Hesit dizisi bitirildiğinde bir sonrakisi için 30 dakika(gerçek hayatta) beklemek gerekir.
Toplamda 5 hesit dizisi vardır. Her Heist görevini kurmanın bir masrafı vardır. Heist görevlerini bitirdikten sonra da açılacak bazı araçlar gereçler vardır. Bunlar sırası ile:
-The Fleeca Job: Tutorial mahiyetinde bir Heist görevidir. 2 setup ve 1 finalden oluşur. Bu hesit için 2 kişi gereklidir. Amaç bankadan 167 numaralı kutuyu çalmaktır.
Masraf: 11.500$
Açılacaklar:
-Kuruma{Araba}
-Armored Kuruma{Zırhlı Kuruma>Kuruma'nın dışı zırh kaplı versiyonu}
-Gas Mask{Gaz Maskesi}
-Earpiece{Kulaklık}
-The Prison Break: The Fleeca Job görevi dizisini bitirdikten sonra açılır. 4 setup ve 1 finalden oluşur. 4 kişi gereklidir. Amaç Profesör Maxim Rashkovsky adlı kişiyi hapishaneden kaçırmaktır.
Masraf: 40.000$
Açılacaklar:
-Velum 5-Seater{5 kişi binilebilen bir uçak>1 pilot+4 yolcu}
-Prison Bus{Hapishane Otobüsü}
-The Humane Labs Raid: The Prison Break görevi dizisini bitirdikten sonra açılır. 5 setup ve 1 finalden oluşur. 4 kişi gereklidir. Amaç Humane Labs(Humane Laboratuvarları)'e baskın yapmaktır.
Masraf: 54.000$
Açılacaklar:
-Insurgent{Zırhlı bir araç}
-Insurgent Pick-Up{Insurgent'ın pikap versiyonu>Üzerine yerleştirilmiş bir ağır makinalı taşır}
-Valkyrie{3 minigun taşıyan bir helikopter>Birini yalnızca co-pilot kullanır}
-Dinghy{Bot}
-Rebreather{Su altında bir süre nefes almanızı sağlar}
-Night Vision{Gece görüş gözlüğü}
-
Ben de 1.060.000.0000 $ var :) -
Criminal mastermind yapınca süper para veriyor bunun için türk ekip gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hamikisi
Ben de 1.060.000.0000 $ var :)
nasıl yaptın o parayı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: merfarukkk
quote:
Orijinalden alıntı: Hamikisi
Ben de 1.060.000.0000 $ var :)
nasıl yaptın o parayı ?
Hocam mod yükledim.Hemen parayi yapip sildim :) Modla yani kazançla değil.Ancak oyunu baya bi oyunadim oyun sürem belli zaten :) Paran olmayinca oyunun zevki hakket çikmiyor -
Ya kendi heist'ınızı kurup onu bitirmeniz lazım, ya da humane labs heist'ını bir arkadaşınıza kurdurup onun bölümlerini yapabilirsiniz veya sol altta yeşil renkli humane labs bölüm daveti gelirse ona girin, setupları oynayın, finaline kadar gelin, humane labs daveti atan o kişi finali de kurarsa ve bitirirseniz insurgent çıkar.
Kendi heist'ınızı kurabilmeniz için 10 araba alan garajı bir ev almanız gerekiyor öncelikle, evi aldıktan sonra level'ınız vs. yetiyorsa Lester telefon açacak size, ondan sonra eve gidip Heist odasına girip ilk Heist'ı kuracaksınız, iki kişi ile yapılır ilk heist, onu bitirdikten sonra ikincisi açılacak, onu da bitirdikten sonra üçüncü heist olan humane labs açılacak, onu bitirince insurgent alabileceksiniz.
Üzerinde taramalı silah olan insurgent pickup evinizin garajına girmez, pegasus'u aradığınızda sokakta belli bir yerde doğar, ancak normal İnsurgent garajınıza girebilir, bilginiz olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X