Şimdi Ara

GTA V canın hızlı azalması. [Çözüldü]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Online modda millet yükseklerden düşüyor, arabanın altında kalıyor vs. kolay kolay can azalmıyor. dün bi elemanla şehirde 1 saate yakın vs attık adam beni gördüğü yerde tek atıyordu super heavy armor da olmasına rağmen.

benim speclerden hangilerini nasıl arttırmam gerek? shooting son seviyede neredeyse. ondan sıkıntı yok ama canım çok hızlı azalıyor. görev yaparken can bir anda dibe vuruyor.

yardımcı olabilecek olan var mı?

edit: sorun çözüldü. level farkıymış

quote:

Max Health(Can): Bu yetenek arttıkça artık daha geç ölmeye başlarsınız. Bu yetenek direkt olarak level ile artıryor yani ekstra bir şey yapmayacaksınız. Sadece level atlamaya bakın. Her 20 levelda bir yeteneğiniz %20 artar(20-40-60-80-100). 100. levelda max health tamamlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 14 Ağustos 2018; 9:25:38 >

• up
  • up
  • Strength hallettim. Arabayı tekmele diyolar ben de yarım saatte 3 araba patlattım fulledim

Sniper değil assault riffle ile öldürüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haftasonu bakındım biraz. stealth mode, strength vs fulledim. hatta lung capacity de fullemeye yakın yaptım ama yine de olmadı. özellikle denedim köprülerden atladım arabanın önüne atladım falan ama olmadı yine hemen ölüyorum

neyse yapacak bişey yok böyle devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keromaboy

Bu mesaj silindi.
    sebebi buldum

quote:

Max Health(Can): Bu yetenek arttıkça artık daha geç ölmeye başlarsınız. Bu yetenek direkt olarak level ile artıryor yani ekstra bir şey yapmayacaksınız. Sadece level atlamaya bakın. Her 20 levelda bir yeteneğiniz %20 artar(20-40-60-80-100). 100. levelda max health tamamlanır.

• japon bi elemanla tanıştım. 250-300+ level adamlar bazen ev araba para yardımı yapıyormuş doğrumu? çocuğa 10m para vermiş adam. nasıl verdi bilmiyorum ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 fps düştü (çözüldü)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • " HakosakiChisa_ " ismi. çinliymiş associate görevinde tanıştık epey bi ilerledik. sonra hangarın içinde kaldım dışarı çıkamadım bişey oldu kapamıştım oyunu. eleman baya etkiliydi ama hile kullanıyo olabilir.
  • yavaş yavaş öğreniyorum :) yapmam gereken daily objectives ve gelen heist görevlerini yapıyorum ama şöyle bi sorum daha var. heist görevi için davet geliyor. ilkini yapıyoruz gerisi yok. defalarca böyle oldu. nasıl devam ettirmemiz lazım? benim mi kurmam gerek ?
  • 400k zor kastım :D geçen 1.000.000 hediye verdi o parayla armored kuruma aldım 400k kaldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben zevk alıyorum valla fail olsa da eğlenceli oluyor :) arkadaş olduğunda daha fazla para rp vs kazanılıyomuş da arkadaşlar nadir giriyor. ben de sürekli girmiyorum denk gelmiyoruz pek.
  • sonuna gelebilsem keşke :D hep setup kısmında bitiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.