Şimdi Ara

GTA Underground 2 -2005 )))) hay allah ya

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  GTA Underground 2 -2005 )))) hay allah ya

DOWNLOAD:
    GTA_Underground-2.part1.rar 244.140kb
    GTA_Underground-2.part2.rar 244.140kb
    GTA_Underground-2.part3.rar 219.921kb

-------------------------------------
    arkadaslar oyun cok eglenceli. GTA Vice Cityden bagımsız calısıyor yani bir yama degil. oyun kurulumdan sonra 720mb civarı. rus yapımı oldugundan oyun rusça olarak kuruluma baslıyor ve masaüstüne kısayol atmıyor. fakat "C:\Program Files\GTA VC - NFS Underground\".. dizinine iki .exe atıyor. biri gta-vc.exe digeri Gta-underground.exe

daha sonra oyun içinden italyanca ispanyola almanca bir kac dil daha var secilen dilden sonra oyun kaydetmek için kapatıyor kendini. ingilizce secenek koyulmus ama farklı bir dil cıkıyor anlamadım... grafikler iyimi bilmiyorum vga kalitemden olabilir birsey diyemiyorum.. underground denince akla NOS geliyor))) ama yok ne yazıkki. arabalar undergroundvari sekil arabalar var tamamen Vice City mantıgıyla işlenmiş bir oyun. Vice City benzeri görevler var polis arabasındaki kontrol hicbir arabada yok. oyun bana biraz daha zor gibi geldi.
    oyun türkçeleştirilirse mükemmel birsey cıkarbilir ortaya.

bin selamm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 12 Ekim 2005, 12:19:11 >

• enteresan

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 12 Ekim 2005, 12:12:02 >
  • gta ne için vice city mi? sa mı?
  • Resim Vice City'den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Resim Vice City'den.

• oyun Vice Citynin bir yaması degil. baslı basına bir oyun. yanlıs olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyDNA -- 12 Ekim 2005, 12:20:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.