Şimdi Ara

Gta Sanandreas Klavye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • otg kabblosu takarak oynayım dedim.sadece şu an klavye ile yürütebiliyor ve silah seçimi yapabiliyorum diğer eylemler yapılamıyor.bütün tuşlara bastım olmuyo gta 3 ve vice cityde her şeyi yapabiliyordum.sa'da niye olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA San Andreas Android Klavye Sorunu: Çözümler ve Hileler

GTA San Andreas'ı Android cihazınızda oynarken klavye sorunları yaşıyorsanız, çözmek için uygulayabileceğiniz birkaç yöntem bulunmaktadır.

Öncelikle, Android cihazınızın güncel olduğundan emin olun. Klavye sorunlarına neden olan yazılım hataları, sistem güncellemeleriyle giderilmiş olabilir.

Ayrıca, kullandığınız klavye uygulamasını kontrol edin. Farklı bir klavye uygulamasına geçmek sorunu çözebilir.

Klavye sorunları devam ediyorsa, GTA San Andreas oyun dosyalarını kontrol etmeyi deneyin. Bozuk dosyalar klavye işlevselliğini etkileyebilir, bu nedenle dosyalarınızı doğrulamak veya yeniden yüklemek yardımcı olabilir.

Son olarak, GTA San Andreas için özel olarak tasarlanmış klavye hileleri kullanabilirsiniz. Bu hileler, klavye sorunlarını atlamanıza ve oyun deneyiminizi geliştirmenize olanak tanır. Örneğin, "gta san andreas android hile klavyesi" araması yaparak bu hilelere ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları izleyerek GTA San Andreas'taki klavye sorunlarını çözebilir ve oyunun tadını tam olarak çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hocam pc yokmu bi tane pcden oynasana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atilla35-1905

Hocam pc yokmu bi tane pcden oynasana

varda cepten başka zevk alınıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyumlu değil sanırım telefonun root'lu ise bazı programlarla halledebilirsin sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyodwa

Uyumlu değil sanırım telefonun root'lu ise bazı programlarla halledebilirsin sorunu.

rootluda anlamadım cj'yi yürütebiliyorum ama ateş falan edemiyorum klavyeyle niye acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muccos

quote:

Orijinalden alıntı: Eyodwa

Uyumlu değil sanırım telefonun root'lu ise bazı programlarla halledebilirsin sorunu.

rootluda anlamadım cj'yi yürütebiliyorum ama ateş falan edemiyorum klavyeyle niye acaba

İzlemeni öneririm ;
    http://www.youtube.com/watch?v=TJMbUNB3Zzg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bf1 mouse sorunu
    8 yıl önce açıldı
    MAX PAYNE MOUSE SORUNU
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.