Selam Arkadaşlar Ben Bu Hatayı Alıyorum Google'dan Arattım ve Hep Yabancı Siteler Çıktı Normal Bir Türk Ne Kadar İngilizce Biliyosa Bende O Kadar Biliyorum gta_sa.set Dosyası İle Gta San Andreas User Files Hakkında Bişeyler Yazıyo Bende İnternetten Yeni Gta San Andreas User Files Dosyası İndirip Belgelerime Attım Bu Seferde Hata Raporu Çıkıyo ve Yine Açılmıyo Ben Mini PC'de Oynuyorumwww.canyourunit.com Sitesinden Baktım ve Sistem Özelliklerim Ortalamanın Üstünde Ekran Problem Çıkartıyo Galiba Ekranım 1024x512 Çözümü Söyleyebilirmisiniz?
Aynı Sorunu Bende Yaşamaktayım Şuan Sorunu Nasıl Çözebilirim Yardımcı Olabilir misiniz
Buyrun beyler ; Bu sorun benim netbookdada vardı, 1024x576 olmasına rağmen açmıyordu. Aşağıdaki linkdeki Çözüm.exe dosyasını indirin ve Belgelerim>GTA San Andreas User Files dosyasını hedef göstererek çıkartın sorunun çözümü tamamdır. Kendimde bizzat denedim ve şuan çatır çatır oynuyorum en ufak donma kasma vs yok :) elimdeki denediğim netbook : Hp Compaq Mini 110C
:D ölü konuyu canlandırmışsın ta 2009 da açmıştım bu konuyu şuanki sistemimle gta 4 ü full hd çözünürlükte very high grafikte oynayabiliyorum öyle bi problemim kalmadı :) cevap yazarken konunun tarihinide baksanız :D yinede teşekkürler
Gördük tarihi fakat yaşanan sorunlar tarihle kısıtlı değil... Siz o sorunu 2009'da yaşamışsınız ben şimdi yaşadım. Başka yaşayan olursa sorunun çözümü bu. Ha senin işine yaramaz orası ayrı ama yarayan elbet olur.
YARDIM EDİN DEDİKLERİNİ YAPTIM AMA BNDE USER FİLES YOK