Şimdi Ara

GTA San Andreas - Windows 7 kasma sorunu... :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi haftasonları, günaydınlar...
    Zamanında Pentium 4 2.0 GHZ işlemci 1GB Ram ve 128MB GeForce Fx5200 ekran kartı ile Windows XP'de rahat rahat akıcı bir şekilde oynadığım bu oyunu şimdi;
    İntel Core i5 430m işlemci,
    6GB Ram
    1GB Radeon HD5650 ekran kartı ile Windows 7'de oynayamıyorum.
    Ekran ayarlarını düşürsem de kaldırsam da oyun akıcılığında herhangi bir değişiklik olmuyor, nostalji olsun eski oyunu bitirelim dedik. Baştan başladık ama hayal kırıklığı oldu, hele OG Loc'un plaj partisi görevinde bir kasıyor ki oyun sormayın gitsin.
    İnanın bana bu sistemde GTA 4 çok daha akıcı oynanıyor.
    Uyumluluğu Xp service pack 3'e getirdim ama değişen bir şey olmadı. Ekran kartı sürücüsü de güncel...
    Lütfen yardımcı olun...
    Bir de oyun açılırken Windows 7 renk ayarlarını basic'e çeviriyor, acaba onunla falan bir alakası olabilir mi ?
    Ergenliğimize geri dönelim biraz dedik ama dönemedik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 25 Şubat 2012; 10:11:38 >

• GTA San Andreas eski bir yapım oldugundan Basic'e çevirir.Oyunu kapatınca düzelir o bir problem değil bendede oluyor.
    Kasma problemi ise maalesef genel olarak bir Windows 7 problemi.1 GB Ram ile XP'de çok akıcı oynardım,Windows7'de ise kasmalar var.Fakat öyle aşırı kasmalar yok,Bazen hiç yok.Ekran kartını yoran programları silersen bu problemin olacağını sanmıyorum.Heleki 6GB Ram ile oyunun uçması lazım.
  • Yok ya bırakın uçmayı rahat rahat yuruyemiyor bile bizim adam (:
    Ekran kartını değil de sistemi kaştıran Kaspersky diye bir illet var bende, olmazsa ben virüs koruma programımı degıstıreyim (:
    Ben de bu konfıgurasyonla uça uça oynariz derken çok kötü koydu açıkçası eskisi gibi bile oynayamamak :(
  • Ekran kartından ve işlemciden dolayı. Unutmayın ki Windows 7, XP'den daha çok sistem kaynağı tüketir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 29 Şubat 2012; 18:34:20 >
  • Bendede GTA Basic sorunu var Bilgisayarın Windows 7 Starter'dan farkı kalmıyor.Önceden bilgisayarım Win7 Starter'dı sonradan Win 7 Ultimate attırdık ve bu sorun var bu sorun oyun eski olduğu içindir aynı sorun Win7 Professioneldeki arkadaşımda var ama kapatınca sorun ortadan kalkıyor.
  • GTA: San Andreas 'ın Offical 1.1 Patch'i var. Buradan indirip yükle. Küreğini de uygula bir yerden bulup.

http://www.gamershell.com/download_10220.shtml

Ayrıca oyun ayarlarından Frame Rate : OFF yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Mod Önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.