Maalesef aynı şey kardeşim ilgin için sağol siliyorum gtayı olmuyor
Samp ı sağ tıklayıp windows 98 i seçtin mi?
evet ama aynı
MTA yı yükle gitsin.
samp mı? Pişman olursun en iyisi mta. NEDEN? Çünkü, samp da her şey komut Her şey! Ama mta da resource sistemi var Hatta Kendi serverim var ordan biliyorum :D :D İB de Mta sadece araba üstüne kurulu bir oyun değil o ilk çıktığı sürümde öyleydi. Role Play, Dm, Race; Ctf bi ben yokum yani :D Eğer oynayacaksan saes i tavsiye ederim. sağ taraftaki arama bölümüne saes yaz çıkar Role play serveri ama belli kuralları var kuralları okumayı unutma
quote:
Orijinalden alıntı: Art is a Bang
quote:
Orijinalden alıntı: R.James Dio
Hala samp iyi diyenler var yahu, ana ekranı bile gta:sa'dan olan, serverlara farklı bir tabdan bakan bir şeyle mta'yı karşılaştıyorsunuz
Reyis mta araba üstüne kurulu gibi geldi bana.Bazı istisnalar var ama samp kadar iyi gelmedi.
Hacı MTA'da samp'ninkinden 4,5 kat daha fazla mod vardır oynanabilecek.DM-DD modları çok fazla kişi topluyor MTA'da, ayrıca mta'nın map editörlüğünün gelişmişliği, lua dilinin basit kodlanması gibi yararları da vardır mta'da.A/D , freeroam,RPG modları da çok iyidir.Hadi, 2008 zamanı falan SAMP çok fazla ünlüydü, ondan akıllara kazınmış olabilir fakat artık MTA daha iyi.
quote:
quote:
quote:
Hala samp iyi diyenler var yahu, ana ekranı bile gta:sa'dan olan, serverlara farklı bir tabdan bakan bir şeyle mta'yı karşılaştıyorsunuz
Reyis mta araba üstüne kurulu gibi geldi bana.Bazı istisnalar var ama samp kadar iyi gelmedi.
Hacı MTA'da samp'ninkinden 4,5 kat daha fazla mod vardır oynanabilecek.DM-DD modları çok fazla kişi topluyor MTA'da, ayrıca mta'nın map editörlüğünün gelişmişliği, lua dilinin basit kodlanması gibi yararları da vardır mta'da.A/D , freeroam,RPG modları da çok iyidir.Hadi, 2008 zamanı falan SAMP çok fazla ünlüydü, ondan akıllara kazınmış olabilir fakat artık MTA daha iyi.
Ben bir ara DD falan oynuyordum.Bir süre sonra sıkmaya başladı.Nedense [Z]Group - Xtreme tarzı server bulamadım.Olanlarda gavurların.
Samp candır can.
quote:
quote:
quote:
quote:
Ben bir ara DD falan oynuyordum.Bir süre sonra sıkmaya başladı.Nedense [Z]Group - Xtreme tarzı server bulamadım.Olanlarda gavurların.
Türkler şu an DM/DD olarlarına daha yakın, o tarz bulabileceğin MTA-TR var fakat şu 2 yıldır iyice çöküş durumundalar.Düzgünce bakan yok, Ben MTA neredeyse ilk çıktığından beri oynuyorum, ilk çıktığında samp gibiydi fakat ondan sonra hiç bir güç tutamadı MTA'yı, ve hala da gelişmekte.SAMP'de sadece freeroam,Death match, rpg modları ağırlıklı.Fakat MTA'da bir çok modta oynayan insan bulabilirsin.
R.James Dio
kullanıcısına yanıt
Reyis rpg mod ne oluyor?
quote:
Reyis rpg mod ne oluyor?
Role Play Game işte, benim aklım onda kalmış, SAMP'de çoğu zaman RP olarak geçiyor
Ben mta da sa-mp ta oynadım. samp ta server arıyorsan nirvana vede kafkef i öneririm. eğer mta diyorsan avrasya ve trc server öneririm. Arama sekmelerine bunları yaz çıkar zaten. bu arada konusmalara bakılırsa kan çıkacak :D ama bence mta alır. mta sayesinde gta değil,sanki bambaşka bir oyundayız. herşeyi rengarenk, cıvıl cıvıl yapıyor. bir servere girdim, kendimi gerçek hayatta zannetim :) Mta öneririm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme