Şimdi Ara

gta san andreas cesar vialpando görevi ( Yardım Lazım )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
20.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gta özlemimi dindirmek için efsane seriye tekrar başladım fakat bu araba hoplatma görevini yapamıyorum + og nin görevi olan sahil partisi görevinide

sizden ricam eğer forumda yapan birisi varsa benim save dosyasını upload etcem sadece bu söylediğim 2 görevi yapıp verirlerse çok makbule geçer , diğer hiçbirşeye dokunmasınlar

Görevleri yapınca oyunu kaydedip save dosyasını tekrar buraya upload edin

Link = http://www14.zippyshare.com/v/18148424/file.html

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA San Andreas: Cesar Vialpando Görevi

GTA San Andreas'ta Cesar Vialpando, önemli bir yan karakterdir ve ona ait önemli bir görev dizisi yer almaktadır. Bu görevlerde genellikle araba zıplatma yer alır ve tamamlamaları zor olabilir.

Cesar Vialpando Görevi Nasıl Yapılır?

Cesar'ın görevlerine erişmek için öncelikle "Sweet & Kendl" görevinde onunla tanışmalısın. Görevlerini başlatmak için onunla temas kurmalısın.

Araba Zıplatma Görevi

Cesar Vialpando'nun görevlerinden biri araba zıplatma görevleridir. Bu görevlerde belirli bir mesafeye zıplaman gerekir. Görevi tamamlamak için aşağıdaki adımları izlemelisin:

• Hızlı bir arabaya bin.
    • Bir tepe veya rampa bul.
    • Arabaya hız ver ve rampaya doğru sür.
    • Zıplama düğmesine bas.
    • Havadayken arabayı düz tutmaya çalış.

Cesar Vialpando Görevi Geçme Hilesi

Cesar Vialpando'nun görevlerini geçmenin bir hilesi yoktur. Ancak, görevleri tamamlamayı kolaylaştırmak için aşağıdaki ipuçlarını kullanabilirsin:

• Araba zıplatma görevleri için hızlı ve iyi yol tutuşuna sahip bir araba seç.
    • Zıplayacağın rampanın açısına dikkat et. Dik bir rampa daha uzun mesafeler zıplamana yardımcı olur.
    • Havadayken arabayı mümkün olduğunca düz tut. Bu, mesafeni uzatacaktır.

GTA San Andreas'ta Cesar Vialpando görevlerini tamamlamak sabır ve beceri gerektirir. Ancak, yukarıdaki ipuçlarını kullanarak bu görevleri daha kolay bulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • öncelikle merhaba kardeşim bilmiyorum dediğini yapan olucak mı fakat benden sana tavsiye o tuşları 2-4-6-8 yerine yön tuşlarına taşıman böyle daha kolay oluyor bence son bir kez de böyle dene yapacağına inanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxCaPoxX

öncelikle merhaba kardeşim bilmiyorum dediğini yapan olucak mı fakat benden sana tavsiye o tuşları 2-4-6-8 yerine yön tuşlarına taşıman böyle daha kolay oluyor bence son bir kez de böyle dene yapacağına inanıyorum

yaptım öyle gene aynı 750 lerde kalıyom hep 10 kez oynadım en az

yapan olursa iyi olur bekleyelim biraz
  • up
  • 2 görevi de tamamladım.

gtasavesa.rar
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

2 görevi de tamamladım.

gtasavesa.rar

çok saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.