Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Ben Furkan Bu Site İlk Forum Sitem İnşallah Sorunum Çözülür... Neyse Konumuza Geçelim. Arkadaşlar Benim Bilgisayarım Formattan Daha Yeni Geldi Ve San Andreas MultiPlayer [SAMP] Oynamak İçin Gta San Andreas'ı İndirdim Yaklaşık 2 Saat Oynadım Samp'ı Sonra Birden Oyunum Crash Hatası Verdi Ne Kadar Denesemde Olmadı Ve Bende Acaba İndirdiğim Yerdemi Sıkıntı Var Acaba Dedim Ve Farklı Yerden İndirdim Ancak Şimdi Hiç Bir Şekilde Ne Crash Veriyor Tık Yok Sadece Sağ Alttaki Yerde Windows 7 Renk Düzeni Değiştirildi Diyor Ancak Oyun Açılmıyor Lütfen Acil Bana Yardımcı Olun Sistem Özelliklerimde Şu; -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Windows 7 Professional Service Pack 1 İşlemci:Intel(R) CORE(TM)2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz 2.40GHz Sistem Türü:64 bit İşletim Sistemi Ekran Kart:2GB Ram:3GB Bilgisayar Marka:Casper -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Geminin Bir Kaptanı Olur Gerisi Mürettebattır Türkiye'nin En Büyüğü FurkanKaptan Gerisi Teferruattır... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Saygılarımla,Sevgilerimle En Çabuk Sürede Çözülmesi Dileğiyle Hoşçakalın Allah'a Emanet Olun Dostlarım! _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________