Şimdi Ara

GTA SAN ANDREAS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gta san andreas'taki ilginç olaylar felan gerçek mi?bu yüzden oyunu sildim arkadaşlar yardım edin ben yamadır diye tahmin ettim gerçekten yama mı?

• Oyunu neden sildin korktun mu yoksa. Evet onların cok buyuk bir bolumu yamayla geliyor.
  • ne yalan söyliyim korktum evde tek kaldığımda felan
  • neyden korktun yahu merak ettım
  • olayı hala anlamadım korktugun şey nedir acaba ?
  • GTA SAN ANDREAS korku oyunu değil diye biliyorum ,korku oyunu sanarak oynasaydım korkardım heral :D

GTA:SA neyiden neden korkulur ki tamam CJ zenci bumu korkunç olan
  • korku oyunu değil ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta San Andreas Sorun
    11 yıl önce açıldı
    gta vice city türk modu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bazı şeyler söylüyolar hayalet zombi mafyanın mezarına gidince çığlıklar ufolar felan filan o yüzden korktum
  • Oyunda yaş sınırını boşuna koymuyorlar kardeşim.Oynama sen de .Pokemon falan oyna.
  • benimkinde yaş sınırı yazmıyodu hem de her kurala uyuyo musun da bana söylüyosun.
  • Bende bu ilginç olayları okuduktan sonra sildim.
  • ben bir şey söylicektim oyunda korku olduğunu pek zannetmiyorum hem yaş sınırlaması uygun değil çünkü oyunda şiddet var ama korku olduğunu pek sanmıyorum bence yaş sınırı +8 olabilir oyunu bitirdiğimi söyleyemem ancak yarısını oynamışımdır diye düşünüyorum çoğu şu adamı öldür şu adamı polislerin arasından kurtar şu adamı şuraya götür gibi gibi aslında oyunda pek görev meraklısı olduğum söylenemez görev yapmam genelde şifre yazar jetpack uçan araba gibi hileler kullanırım sınırsız cephane her türlü hile işte daha eğlenceli olur ve işte bu getir götür işleri arasında mezarlığa rastladığımı hiç hatırlayamıyorum bide şu sokak serserileri siyah elbiseli ve mor elbiseli (şişko adamlar) getir götür işleri içeriyorsa mezarlık saçma değil mi hadi mezarlık olsun seslerden korkmak yanlış anlama ama yaşın küçükse kapağın üstündeki + işaretlerine dikkat et kormak yanlış algılanmasını istemem

• bende oyunu yaklaşık 3 4 sene önce bitirdim herkezin korktuğu şeyler olur korkulmaz falan demeyin amam korkulcak size göre bişe yok ama demekki etkilenmiş korkmuş buraya paylaşmış nedenini merak etme oyunda korkulcak bişe yok kız fln at arabaya adamları öldür
    NOT: CEEEEEEEE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.