Bildirim
GTA ONLİNE SAVE GİTTİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Yapacak bir şey yok güncellemeye rağmen düzelmemiş demek ki.
Tavsiyem her şey düzelene kadar GTA Online'a girmemeniz. Ben şu ana kadar hiç girmedim kafam rahat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 6 Ekim 2013; 20:43:13 > -
Bendede herşey gitmiş.. Var mı başka bu sorunu yaşayan? -
Rockstar supportta herkes yazmış birsürü var bizim gibi mağdur olanlar adamın birinin rank 45 olan hesabı gitmiş benim rank 15 hiçbişey onun yanında -
Geri gelmedi mi hala? Ben bugün işlerimden dolayı giremedim oyuna.. -
Bende girmedim ama gelseydi haberim olurdu rockstar tweet atmış düzeltmeye çalışıyoruz diye -
Tamamen düzelince oynarız artık ben o kadar kasmıyorum zaten -
cloud serverlari gittiğinde karakter gitmiş gibi görünüyor yeni karakter açmayip gir çık yaptığınızda karakteriniz gelicektir haberiniz olsun benim lvl 37 karakterim gitti ama gir çık yapınca geri geldi -
Benim hiç gitmedi.Umarım başıma gelmez -
Benim de karakterim gitti. Bir gün sonra tekrar deneyince geri geldi. Karakter gidince yeni karakter yaratmazsanız sorun olmaması gerek. -
Raylar tam oturana kadar böyle devam eder. -
bu GTA Online' da mi yalnizca XBOX360 ve PSN'de oynanabiliyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: LivingDeads69
bu GTA Online' da mi yalnizca XBOX360 ve PSN'de oynanabiliyor?
Game Cube'de kardeş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X