Şimdi Ara

GTA Online MC Görevleri Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
51
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, GTA Onlineda MC kulübüm var ve örneğin cocain fabrikasındaki product çok yükseldiğinde satış yapmak istiyorum. Satış yaptığımda ise product çok yükseldiği için 3 araba verdiği oluyor ve genelde posta arabası veya çöp kamyonu gibi ağır araçlar veriyor. Bu araçlar da yokuş yukarı giderken resmen duruyor basmıyor araba. Zaten süre kısıtı var ve 3 kamyon olduğunda görevi bitirmek neredeyse imkansız hale geliyor. Arkadaşlarımla oyuna girme fırsatımız da genelde olmadığı için genelde 2. kamyonun ortasında süre doluyor ve paramın yarısı çöp oluyor. Bu görevleri daha kolay nasıl yaparım veya araçları güçlendirmenin bir yolu var mı? Bu seçenekler dışında herhangi bir şekilde daha kolay nasıl tamamlarım bu görevleri?




  • teksen full stock post van harici hepsi yetısır ama bunun ıcın seri arac lazım helıkopter-jet-opressor mk2 gibi(ilk aracı teslım ettıkten sonra opressor mk2n yoksa yakınlarda pıst varsa ordan helı al 2.araca geç,tabi işleri aldıgın yer paletoysa şehre yetısmeyebılır ,benım dedıgım senaryo alemo sea bolgesınde alırsan iş yerlerını o şekilde geçerli.
    1,5 bar dolarsa tek araç garanti o şekilde de satabilirsin veya 2-2.5 barı geçirme o şekilde de 2 araç falan cıkar,
    tabi mc işleri demode oldu tek basına yorucu + mc aktif halde gezersen baskın yeme rıskın var , cayo perico heist yapabılırsın heistle aran varsa veya agency alabilirsin içinde ufak gorevler + payphone hit ve dr dre gorevi var 1m veren(tek kişi oynanıyor)
    para kasmak için haftalık 2x-3x gorevlerı takıp et onları oyna hem seri 30k falan alırsın hemde hızlı level atlarsın,oyunu oynuyorsan para kasarsın bı sekılde eskısı gıbı zor degıl once gereklı yatırımı yap sonra her yerden para yagıyor zaten,temel aracları al yeter başta.
    haftalık yenılıklerı burdan takıp edebılırsın (her perşembe saat oglen 12-1 gibi yenilenir)
    https://www.reddit.com/r/gtaonline/comments/1afrp7w/weekly_discounts_and_bonuses_february_1st_to/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 4 Şubat 2024; 13:37:39 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.