Şimdi Ara

GTA IV PS3 (ÇIKTI!!!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
8.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GTA yine oyun dünyasını sallayacak. Home; Yenilikleri daha sonra çıkacak diğer oyunlara saklıyorlar. 2-3 hatta 5 yıl sonra yapacakları GTA lara.

Hani oyun yapımcılarına mail atıp sorsak ''bu durum nedir abi'' diye..gelecek cevap şu olabilir.

''beşiz abi onlar, oynunda bir problem yok oynayın garii'
  • 3 boyutlu üye neden uçmuş yaaa. Banlananlardan birisimiymiş
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • İstemeyen oynamaz bu kadar basit illa oyunun eksi yanları bulanacak değil mi biraz pozitif olmakta yarar var bardağın boş değil dolu tarafını görün.
  • Bu tip hit olmuş oyunlarda zaten oyunun kendisi bardağın dolu tarafı. Tabiki boş tarafını çok dikkat çekiyor. Tamamen yeni oyun için bu yorumlar yapılmıyor. O zaman olumlu düşünün ( bardağın dolu tarafını görün ) bir anlam ifade eder.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Decoy Octopus

Bence oyun güzel olacak. Ama atılan arkadaş bana da haklı gibi geldi...

quote:

Orjinalden alıntı: farfanfaf

resimler güzel ama bakalı9m nasıl olacak

Bana bak çocuk, üç boyutlu top musun küre misin nesin, cılkını çıkarttın ama!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 2 Mayıs 2007; 19:57:57 >
  • Oyun içi resimler gelse bir günde görsek..

Mamba out.....

In seven days God created the world. And in seven seconds I shattered mine.
  • oyun güzel

Orjinalden alıntı: MemoSoZ

oyun güzel

Serhan oyun bencede güzel olacak ona şüphe yok amma bende bunun üstünde bir grafik bekliyordum açıkçası yani nextgen dediğimiz mantık oldgenlerin biraz daha cilalanmış daha yüksek çözünürlülük sunan ve biraz daha akıcısı gibi bir izlenim yarattı bendeSanırım 1,5-2 sene daha beklediğimiz nextgen oyunları mumla arayacağızBu arada dostum türk neyi gösterecekte ürkütecekİmzana bittim

• Nextgen oyun yenilikçi ve yenilikçi olmalı ki nextgen olabilsin. Ama şu ana kadar böyle bir oyun çıkmadı piyasaya. Neredeyse 2 yıl oldu iki konsol da piyasaya çıkalı. ama yok! YOK! Ve yine de YOK!!!!

Hepsi cilalı karakterler ve birkaç havalı screenshot. Ama oyun yok hala... Nextgen' e geçmek için erken davrandılar zaten. Asıl 2008 de geçilmeliydi. Çünkü hiçbr gelişme yok 2 ıldır çıkan oyunlarda. Ne grafik, ne orijinallik... Aynı tas, aynı hamam...
  • quote:

Nextgen oyun yenilikçi ve yenilikçi olmalı ki nextgen olabilsin. Ama şu ana kadar böyle bir oyun çıkmadı piyasaya. Neredeyse 2 yıl oldu iki konsol da piyasaya çıkalı. ama yok! YOK! Ve yine de YOK!!!!

Hepsi cilalı karakterler ve birkaç havalı screenshot. Ama oyun yok hala... Nextgen' e geçmek için erken davrandılar zaten. Asıl 2008 de geçilmeliydi. Çünkü hiçbr gelişme yok 2 ıldır çıkan oyunlarda. Ne grafik, ne orijinallik... Aynı tas, aynı hamam...

zaten bende bunları belirtmiştim,sende farklı bir bakış açısıyla aynı pencerecen bakmışsın benimle dostumBu arada seni üst başlık olan tanışma bölümümüze bekliyorum,sanırım yenisin forumdakendini o başlıkta bize tanıtırsan iyi ve sağlam bir başlangıca adım atmış olursun forumumuzda

• Kendimi tanıtmak istemiyorum. Malum bazı sebeplerden ötürü. bilen bilir zaten. Teklifin için teşekkürler. Ama artık geçti benden kendimi tanıtma olayı.

Nick' im belki bir ipucu verecektir...

Kendimi tanıtmak istemiyorum. Malum bazı sebeplerden ötürü. bilen bilir zaten. Teklifin için teşekkürler. Ama artık geçti benden kendimi tanıtma olayı.

Fake you

Orjinalden alıntı: TheGreat

quote:

Kendimi tanıtmak istemiyorum. Malum bazı sebeplerden ötürü. bilen bilir zaten. Teklifin için teşekkürler. Ama artık geçti benden kendimi tanıtma olayı.

Fake you

You too

• quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Arkadaşlar gta4 ps2 ye çıkıcakmı

xbox 360'a özel olacak exclusive

ps3'de var
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.