Şimdi Ara

Gta IV Aşırı Kasma Sorunu (Patch yükleyince de 'fatal error' hatası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
14.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CPU Türü
    Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P7450, 2133 MHz (8 x 267)

Anakart Çipseti
    Intel Cantiga PM45

Görüntü Bağdaştırıcısı
    NVIDIA GeForce 9600M GS (1024 MB)

Sistem Belleği
    3040 MB (DDR3-1066 DDR3 SDRAM)

Xp vardı sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum. Windows 7 kurduğumdan beri oyunun grafiklerini en düşük duruma getirsem bile o kadar çok kasıyor ki oyundan bile zar zor çıkış yapabiliyorum. Bunun çözümü nedir? Gta IV oynayamıyorum
    ve 1.0.4 patchini yükleyince "Gta 4 fatal error: Invalid resource detected. Please re-install the game" hatasını alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vlkn216 -- 16 Ekim 2010; 12:18:35 >

• Gerekli patchleri yaptınızmı belki ibraz olsun kasmayı onler
  • 1.0.4 patchini yükledim "Gta 4 fatal erRor: Invalid resource detected. Please re-install the game" hatasını alıyorum
  • Oyun Windows 7 ile uyumsuz olduğu çok kasıyor malesef

@vlkn158

GTA yama yada patch kurduktan sonra o hata oluşabiliyor.Kaldırıp tekrar düzgünce kurarsan büyük ihtimalle sorun olmayacaktır.
  • tekrar kurunca sorun kalmıyr oyun açılıyor ama kastığı için patchi yüklemem gerek. yükleyince de hata veriyor
  • Eğer senin için zor değilse xp kur derim
  • Valla arkadaşlar ben herhangi bir uyumsuzluk vs göremedim onu baştan belirteyim. Eğer sisteminiz Win 7 için yeterli değilse (2gb ram olması gibi) o zaman Xp'den aldığınız Gta IV performansını Win 7'den alamazsınız elbette ama bu durumu uyumsuzluk olarak görmeyin derim. Bu arada @vlkn158 sistemim gayet yeterli demişsin fakat sistem özelliklerinden bahsetmemişsin istersen ondan da bahset bizde ona göre daha rahat yorum yapabilelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CPU Türü
    Mobile DualCore Intel Core 2 Duo P7450, 2133 MHz (8 x 267)

Anakart Çipseti
    Intel Cantiga PM45

Görüntü Bağdaştırıcısı
    NVIDIA GeForce 9600M GS (1024 MB)

Sistem Belleği
    3040 MB (DDR3-1066 DDR3 SDRAM)
  • Öncelikle diz üstü bilgisayarınızın özellikleri her ne kadar iyi gibi görünse de Gta IV için yeterli olmadığnı belirtmek isterim. Gta IV bilindiği üzere dört çekirdekli işlemcilerle çok iyi anlaşan bir oyun ve bu durumda oyun performansına net olarak yansıyor ayrıca ekran kartı olarak 9600m gs modeli Gta IV için yüksek fps değerlerinde oynamak için ideal kart değil. Xp'de düşük görsel ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi yaşamış olabilirsiniz belki ama Win7 de bu konfigürasyonla aynı şeyi beklemek malesef yanlış olur. Masaüstü pc niz olsaydı upgrade seçenekleri için yardımcı olmaya çalışırdım ama dizüstü bilgisayarınız için yapacağınız fazla bir iyileştirme yok ne yazık ki. Oyununuz orjinal mi bilemiyorum ama ben elimdeki orjinal Gta IV ile hiçbir sorun yaşamadan (update hatası vs olmadan) rahatlıkla oyuna girebiliyorum ve herhangi bir performans sorunumda yok ama benim sistemi referans olarak alamayız çünkü masaüstü olması ve geliştirilebilir olması dizüstü bilgisayarlardan ayrılan kısmı oluyor.

• ben sistemim yeterli sanıyordum açıklamanız için teşekkürler bi çaresine bakıcaz artık
  • sistemim :
    intel i7 740qm(4gerçek-4 sanal çekirdek)
    8gb (1333mhz) ram
    1gb (nvidia gt 330m ) ekran kartı
    full hd (1080) destekli lcd ekran ama aynı sorun bendede var fps en fazla 21 i görüyor

oyun 1.07.0 patchli ve 'Gta 4 fatal erRor: Invalid resource detected. Please re-install the game' hatasını bende alıyorum...

durumu ben çözemedim çözebilen veya sebebini anlayan biri varsa yardım edebilir mi, lütfen?...teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi //GTR-S -- 27 Ekim 2010; 22:38:23 >
  • gtr-s kasmasının sebebı ekran kartın o ekran kartından gta4 de verımlı olmasını bekleme gt300-335-9600gs bunlar bole oyunlar ıcın ıdeal kartlar deıl ıkınızınde sorunu ekran kartı yanı ekran kartı o kadar fark ettırıyor kı gt330 ıyı gıbı gorunsede ben eskı laptopumda bıle (hd4650) onunla dusuk ayar 40 fps oynuyordum wındows 7 de hd4650-5650-5730 bu gıbı kartlar iyi mobilde benım tavsıyem bır dahakı secımınızde atı kartlı bır laptop secmenız su an ne yazıkkı yapılabılecek bırsey yok ama bıos guncellemesı ekran kartı drıverı patchlarle falan 30 fps ye kadar çıkartabılırsın gıbıme gelıyor fakat vlkn ıcın aynı seyı soyleyemıyıcem
  • senınkını bılemıyıcem ama bana bıraz atıyosun gıbı geldı her ne olursa olsun kasmaz sen bır vıdeo çekıp benchmar vıdeosunu gonderebılırmısın çunku ben sıstemdekı pc ile full ayar 30-40 fps arasında oynuyorum ve hıc 30 altına dusmuyor hadı onuda bırak paneldekı laptopla da orta ayarda distance falan 35 lerde 25-35 fps oynuyorum 25ın altına dusmeden dusuk ayarda 40-45 fps lerde oynuyorum sende kasmasına ıhtımal vermem bu kasmalar anlık deılse tabi sen bıos guncellemesı drıverlerı guncelle patch falan yap ama ne olursa olsun kasacağına ıhtımal vermem onu bırak 40 dan asa dusmeyecegıne ıhtımal vermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Öncelikle diz üstü bilgisayarınızın özellikleri her ne kadar iyi gibi görünse de Gta IV için yeterli olmadığnı belirtmek isterim. Gta IV bilindiği üzere dört çekirdekli işlemcilerle çok iyi anlaşan bir oyun ve bu durumda oyun performansına net olarak yansıyor ayrıca ekran kartı olarak 9600m gs modeli Gta IV için yüksek fps değerlerinde oynamak için ideal kart değil. Xp'de düşük görsel ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi yaşamış olabilirsiniz belki ama Win7 de bu konfigürasyonla aynı şeyi beklemek malesef yanlış olur. Masaüstü pc niz olsaydı upgrade seçenekleri için yardımcı olmaya çalışırdım ama dizüstü bilgisayarınız için yapacağınız fazla bir iyileştirme yok ne yazık ki. Oyununuz orjinal mi bilemiyorum ama ben elimdeki orjinal Gta IV ile hiçbir sorun yaşamadan (update hatası vs olmadan) rahatlıkla oyuna girebiliyorum ve herhangi bir performans sorunumda yok ama benim sistemi referans olarak alamayız çünkü masaüstü olması ve geliştirilebilir olması dizüstü bilgisayarlardan ayrılan kısmı oluyor.

ya abim benim ekran kartım ati radeon hd 5470 2 gb , ram 3 gb bendede kasma oluyodu patchlerle düzelir diyolar patchleri yükledim bendede fatal error hatasını verdi ne yapmam gerekir ?

• Kardeş Fatal Error hatasını bende aldım ona daha çözüm bulamadım ama kasma sorununu düzelttim çözüm olarak eğer silip tekrar yükleme imkanın varsa sil gta 4 üü tekrar yükle ve hiç oyuna girmeden direk gta 4 v2 patch indir ve v2 patch uyumlu crack yap ben bu yöntemi kendim buldum ve oyunda 0 kasma vsc resc10 hataları falanda almıyorum herkese kolay gelsin .
  • işlemcim:Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80 GHz, 2800 MHz, 2 çekirdek
    Ram: 3GB RAM
    Ekran kartı: ATI Radeon HD 4650
    Fazla bir kasma problemım yok fakat grafik modu yüklediğimde oyun aşırı deerecede kasma yapıyor bu normal mi? ve bazı grafik modlarındada oyun açılmıyor hata vermıyor ama oyunda açılmıyor :D
    ''1.0.4.0 patch yüklediğimde gta IV FATAL ERROR: İnvalid resource detected- Please re-install the game'' hatası alıyorum. Çözümü nedir?
  • İşlemci : AMD FX(tm)-8120 Eight-Core Processor 3.10 GHz
    Ram : CORSAIR VENGEANCE 8GB (2X4GB) 1600MHZ DDR3
    Ekran Kartı : MSI N460 GTX Hawk 1Gb 256Bit

E başkada bişeye lüzum yok herhalde kasmaktan neden oynayamıyorum anlamış değilim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslaktr

işlemcim:Pentium(R) Dual-Core CPU E6300 @ 2.80 GHz, 2800 MHz, 2 çekirdek
    Ram: 3GB RAM
    Ekran kartı: ATI Radeon HD 4650
    Fazla bir kasma problemım yok fakat grafik modu yüklediğimde oyun aşırı deerecede kasma yapıyor bu normal mi? ve bazı grafik modlarındada oyun açılmıyor hata vermıyor ama oyunda açılmıyor :D
    ''1.0.4.0 patch yüklediğimde gta IV FATAL ERROR: İnvalid resource detected- Please re-install the game'' hatası alıyorum. Çözümü nedir?

Grafik modu yüklersen işlemcinden dolayı kasma yapabilir
  • Arkadaşlar banada bi yardımcı olursanız sevinirim sistemim:

İşletim sistemi: Win vista home premium.

İşlemci: Amd athlon 62/2 dual core prcessor 5000+2gpu 2.6 ghz

Bellek: 2046 mb ram

ekran kartı: 1019 mb

gta 4 ü eskiden rahat oynuyordum 1 sene sonra yükleyince en düşük grafiklerde bile kasıyo ekran kartını güncellemeden 18 fps aldım güncelledikten sonra 13 e düştü bana önericeğiniz bir şey varmıdır???
  • Arkadaşlar benim bir sorum olucak cevaplandırırsanız sevinirim benim bilgisayar özellikleri 3072 mb ram ekran kartım ati readon hd 3600 ve 2266 mb top bellek 2.6 ghz işlemci windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemim var eskiden 2 gb ram 51...2 mb ekran kartım olmasına rağmen gta 4 ü düşük grafiklerde oynuyordum o grafik bölümünde 247 mb yazıyordu, şimdi daha iyisi 1014 mb yazıyor ama endüşük grafikte bile kasıyor... not(benim gta 4 1.0.0.0 sürümü eski bilgisayarımdaki 1.0.7.0 dı acaba bundanmıdır?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.