Şimdi Ara

GTA IV(4) ile ilgili yardım gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar gençler. Mesajı okumak zor gelirse soruları koyu yazdım sadece onlara bakıp cevaplarsınız.

GTA V çılgınlığı devam ediyor ama fiyatı benim belirlediğim alım limitinin üzerinde. Elimde yüzlerce oynamadığım oyun olduğunu düşününce de mantıklı gelmiyor şu anda almak.

Neyse, 2si1 programında ENB diye bir eklentiden bahsedildi, ben de GTA 4'e tekrar başlamaya karar verdim. Daha önce 2 kere başladım ama bir noktada save'lerim kayboldu, hem de oyunda bayağı ilerledikten sonra, bu da oyundan buz gibi soğumama sebep oldu.

Neyse, ilk soru, oyunu başlattım. RGSC'nin devam ettiğini gördüm. Neyse dedim, hesabıma giriş yapıp devam ettim. Oyunu RGSC olmadan oynamanın imkanı yok mu?

Eski save'lerim bir umut duruyor mudur diye Load tuşuna bastım. GFWL hesabıma giriş yapmadığımı söyledi ve login penceresini açtı

GFWL denen saçmalık hala duruyor mu? GFWL olmadan oyunu oynamanın imkanı yok mu?

ENB sadece bir grafik paketi mi? Son sürümle uyumlu en iyi grafik paketi hangisidir? Steam hesabımda olduğu için otomatik tüm update'ler yapılmış durumda oyuna.

Yardımcı olanlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 13 Eylül 2015; 21:22:02 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.