---------------------------------------- ------------------------------------------ ---------------------------------------- ------------------------------------------ ---------------------------------------- ------------------------------------------ ---------------------------------------- ------------------------------------------ GTAİSTANBUL CİTY i indirebileceğim bir link varmı acaba??Gta vice city nin bir yaması herhalde.Arabalar toros doğan oluyo binalar fln değişiyo.Nereden indirebilirim
valla bana da lazım
varsa türkçe sesli yaması da iyi olur
banada lasım yamalar yaw bu aralar vice city sardı beni modluyom paso
Yav GTA3 de bi adamı öldürünce etrafına millet toplaşıyodu kendi aralarında konuşuyodu.Sonradan çıkan oyunlarda bunu pek göremedim.Bi tane adam gelip şarkı söylüyodu kendi çapında.Mesela o konuşmaları ve şarkıyı Türkü falan yapsalardı güzel olurdu.Oyun içindeki tüm konuşmaları Türkçe yapmak zaten biraz zor.O kadar çok konuşma var ki.O kadar çok karakter var ki.Onun için stüdyo falan lazım.Ama dediğim şey olsa çok hoş olurdu
daha test edilmedi edicen bilginize sunulur ne yapalım bahtımıza
quote:
Orjinalden alıntı: murat_asar
daha test edilmedi edicen bilginize sunulur ne yapalım bahtımıza
Dostum bnde de 512 kbps var ama zamanım yok malesef. Sen indirdiysen herhandi bir paylasim sitesine yükle de bizde kolayca indirelim olmaz mı?
arkadaşlar dosya yı edonkey paylaşım programında murat asar gta city
diye aratırsanız bulabilirsiniz sizin için daha önca kısıtladığım upload
limitinide 10 kbps a çıkarıcam arasanız blursunuz bi de içinde gta türkçe
yama var bilginize sunulur kolay gelsin
İndirdim test ettim. Araçlar fln şekil olarak değişmiyor hiç. Sadece bazılarının üzerinde çaşitli yazılar yazıyo. Örneğin ambulansın üzerinde "İstanbul Ambulansı", plisin üzerinde " Poliz imdat 155" yazıyo. Buna artı olarak bazı tabelalar değişmiş. Mesela sahildeki hastanede "SSK Devlet hastanesi" fln yazıyor. Olay bundan ibaret. Araç modellemelerinde hiçbir fark yok anlayacağınız. Zaten indirilen dosya 8MB civarında. Ben onu yüklicez de sonra kurulum sırasında download yapcak sandım ama değilmiş. Sadece yazılar değişiyomuş.
bende öyle bekledim ama beğenmedim fazla yeni arabalar ve ya realvice city kurulumu hakkına bilgi verebilirmisiz
yeni sistem alıyom işlemci:p4 3.0 ghz 64 bit Anakart:Asus p5ld2 ram:2 tane 512 ddr 2 harddisk:80 gb 7200 rpm seagate ekran kartı:256 mb 6600 geforce le Fdd:1.44 mitsumi dvd rom:16 * dvd 52*32*52 cdwriter (combo) kasa:Asus TA 251 gercek 300 watt powerı yükseltme değil