Şimdi Ara

GTA EFLC motoru havadayken kontrol etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir türlü beceremedim nasıl havada sağa sola yukarı aşağı dğru kontrol edicem anlamadım bişi beceremedim

• ee yazan yok bakan yok nası iş büyük ihtimal yine bkaako dan gelecek yorum ya da brutal kill den.
  • Modsuz yani sağa sola falan nası çevircem hep düştüğümde yere kapaklanıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Modsuz yani sağa sola falan nası çevircem hep düştüğümde yere kapaklanıyom

Yere kapaklanmamak için duruma göre Ctrl tuşuyla ön kaldırcaksın L-Shift ile de arka kaldıracaksın sağ sol tuşları ile de ne tarafa dönceksen o tarafa bascaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

Modsuz yani sağa sola falan nası çevircem hep düştüğümde yere kapaklanıyom

Yere kapaklanmamak için duruma göre Ctrl tuşuyla ön kaldırcaksın L-Shift ile de arka kaldıracaksın sağ sol tuşları ile de ne tarafa dönceksen o tarafa bascaksın

Bu cevap daha yararlı olmuş ben eski GTA oyunlarını göz önüne alarak yazmıştım cevabı

Gta 4 ün fizik motoru diğerlerinden farklı o yüzden eskilere göre cevap vermek yanlış olur

• Ama eskilerde sağa sola dönebiliyodun.
  • quote:

Ama eskilerde sağa sola dönebiliyodun.

Şimdide dönebiliyorsun ama Ctrl ve L-shift tuşlarınıda kullanmak gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hee onları biliyom ön ve arkaya yatırıyo ama çok zor her havaya çıktığımda fırlıyom motordan parkur buldum 2 şık haraeket yapçam olmuyo
  • quote:

hee onları biliyom ön ve arkaya yatırıyo ama çok zor her havaya çıktığımda fırlıyom motordan parkur buldum 2 şık haraeket yapçam olmuyo

Ben hiç zorlanmıyorum çok kolay yapıyorum
  • Görev mi yapıyorsun?
  • Hayrı görev yapmıyorum yani yapıyorum tabide bi parkur buldum bmx parkuru bir türlü motoru döndürüp indiremiyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tritium

Görev mi yapıyorsun?

Görev yapmadan, oyunun senaryosunu anlamadan oyundan zevk mi alınır?
    Ama tabi ki ben karışamam ben böyle seviyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baharat

quote:

Görev mi yapıyorsun?

Doğru söylüyorsun baharat. Görev yapmadan oyundan hiç bir şekilde zevk alamazsın bir süre sonra sıkar

Zaten şehirde yapılacak çok az şey var boş boş dolanıyorsun bir süre sonra sıkıyor artık ama görev yapınca sıkılmıyorsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: baharat

quote:

Görev mi yapıyorsun?

Doğru söylüyorsun baharat. Görev yapmadan oyundan hiç bir şekilde zevk alamazsın bir süre sonra sıkar

Zaten şehirde yapılacak çok az şey var boş boş dolanıyorsun bir süre sonra sıkıyor artık ama görev yapınca sıkılmıyorsun

Aynen öyle. En sonunda görevlerde bitiyor o zaman ben gizemli şeyler arıyorum. Bir de oyunun süresini uzatmak için eşsiz araçlar alıyorum görevlerden daha eğlenceli oluyor. Kurşun geçirmez araçlar çok işime yarıyor çete savaşlarında

Değişik modlar yükleyince sıkılmazsın yeni arabalar yada grafik modları falan yeniden oynayasın geliyor

• Mesela arkadaşta görevleri bitirdik indirdik simple native trainer süper her türlü şeyi yapııyoz.
  • quote:

Ben öyle araba modları falan sevmiyorum. Oyuna yararı olan modları yüklemeyi tercih ediyorum. Mesela Solid Liberty City Mod. San Andreas'tan Liberty City'e gidebiliyoruz ama bir süre sonra düşüyoruz. Bunun için mod kullanıyorum ben

Vallahi direkt benim düşüncelerimi yazmışsın.
    Oyunun havasını bozacak hiçbir modu sevmiyorum ben de.
    Yakında GTA IV' ü tekrar kuracağım. Modsuz, trainersiz bitirip ardından grafik modlarıyla dizi çıkarmayı planlıyorum.
  • quote:

Başarılar dilerim

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.