Şimdi Ara

GTA 5/PUBG Steam Gift veya Key ile takaslık origin hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hesabımda resimdeki oyunlar bulunmaktadır:
    GTA 5/PUBG Steam Gift veya Key ile takaslık origin hesabı

-Hesabın güvenlik sorusu değişiyor mu/var mı gibi sorular sormanıza gerek yok hesap kendi kurduğum kendi oynadığım hesaptır. Kendi e postası/ gizli sorusu vb her şeyiyle devredeceğim
    -Hesapta herhangi bir oyunda engel bulunmamaktadır. Tüm oyunları sorunsuz oynayabilirsiniz.
    -Dileyen olursa almadan önce gizli soruyu vermeden hesaba erişip hesapta sorun vs var mı kendi gözüyle görmesini sağlayabilirim, eğer içine sinerse tamam sinmezse olmaz diyebilir.
    -Güvenilir kullanıcılara ilk hesabı verebilirim fakat 2 3 günlük hesaplar lütfen ilk sen ver demesin.

GTA 5 Steam gift veya key ile takaslıktır. Hesaptan sıkıldım, arkadaşlar GTA 5'e ve PUBG ye başladı benim steam kütüphanemde yok, para vermek de istemiyorum oynamadığım bu hesap ile alayım istiyorum.

Nakit fiyatı 100 TL'dir. Pazarlık konuşulabilir.

Not: Rockstar games social club hesabı olur mu demeyin o hesaplar 2-3 dolara temin edilebiliyor çünkü daha önce arkadaşlarım çok yaşadı oyundaki ilerlemenizi hesabınızı kaybediyorsunuz. Oyunu kendi steam hesabımda istiyorum

Daha seri ulaşabilmek için steam: steamcommunity.com/id/JaimeLannisterr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaimeLannisterr -- 5 Eylül 2017; 9:50:16 >

• Güncel
  • Pazarlık yapılabilir bir ücret konuya eklendi. Dileyen nakit alabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.