ve tarihi 15 nisana alıp sonradan güncel tarihe çekmekten bilgisayarın aklı karıştı 1 haftadır oynuyorum bugun ilk defa orjinal olan win 8.1 kaçağa düşer gibi oldu aktif et ettim windows 'u
şu settings de görüntüleme modu full screenden windowed broadcast mi ne öyle bişi var ona al atmaz. birde önce gtalauncher açıcan o arkada duracak login şifre menüsünde onun üzerine normal launcher.exe acıcan. bu ikisini yap atmaz.
özbay044
kullanıcısına yanıt
Çözümü buldum biraz geç oldu ama :) ilk önce oyunun içindeki gta5launcher i çaliştir o socialclub giriş ekranı gelsin ondan sonra crackten oyuna gir hiç bi atma donma bilmem ne olmadan istedigin kadar oynayabiliyorsun ama arkada açik kalicak o social club ekranı
Sa Gençler Ben Birkaç Çözüm Buldum Oyuna Giriş Ekranında Atıyosa Yapmanız Gereken
Bu sitedeki 350.1-350.2 update olanı indirin Gta 5 hem türkçe olur hem oyuna girersiniz oyundayken atıyosa gta 5 ayarlarına girip direcxt 10.1 yapın bi deneyin gine atarsa çözünürlüğü azaltın oyundan atma sıkıntısı kalmaz
hocam orjinal dvd aldık mağdururz dediğini denicem 1 aydır yüklesemde oyuna girdikten 10 dk sonra atıyor arabalarla şehirde gittikten sonra
Afacan Dennis
kullanıcısına yanıt
valla ben bunu yaptıktan sonra bi 25 30 saat daha oynadim 1 kere bile atmadı
ram arızası hocam direk ramden sorun benimki 4 remide test ettim mavi ekran vereni çıkardım ne atma ne bişe 6 saattir oynuyorum
Afacan Dennis
kullanıcısına yanıt
zaten orjinal oyunda sıkıntı olmamasi lazim benim dediğim korsan için
oyunu steamden aldım malesef bende de aynı hata var çözümü var mı? konu madem hortlamış bir daha konu açmayım dedim
zamazingo felanZ
kullanıcısına yanıt
donanımda sıkıntı varsa bi şekilde hata veriyor hocam sana tavsiyem ramlerini özellikle tek tek test et mem test 86 ile kırmızı yakanı çıkar sonra aç keyfgine bak
bozuk donanımda hata verdi bu sorunu yabana atmasın arkiler
yokmu şimdi çözüm 5-10 dk oynuyorum atıyor oyundan sene 2016 oldu :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme