Şimdi Ara

GTA 5 ONLINE BAN YEDIM VE SONRA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Beyler Geçen haftalarda para hilesi yapıp online da ban yedim. Tabi Para hilesi yaptıktan sonra ban yemeden önce arabalar ve uçak satın almıştım

süre felan yazmıyordu. Sonra normal single a girdiğimde 1 hafta sonra açılacağı yazıyordu heycanla beklemeye başladım.

Geçen gün itibariyle banım açıldı karakter leveli duruyordu ama bütün parayı silmişlerdi sadece bankada 20.000 dolar kalmıştı. Ama hiç üzülmedim sonuçta etme bulma dünyası diye. Tek korkum Kurin Kuruma duruyomu diye garaja indim ve
    araçların hepsinin durduğunu farkettim

Not: Bu konu hiçbir kaide içermemektedir. Kişinin yaptığı eylemler sadece onu ilgilendirir. Göstermek istediğim Kurumun izlediği politika. Teşekkürler

• Hocam bu mesajda ne anlatmak istiyorsun? Ban yemişsin paraların gitmiş ama hileyle aldığın araçlar duruyor, bu mu? Hileli para ile alındığını anlamıyorlar demek ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mic kullanıcısına yanıt
    ban yediğimde banın açılacağında ne olacağı konusu hakkında hiçbir forumda bişey göremedim. Benim gibi arayan arkadaşlara örnek olması mantığıyla açtım.
  • AugKunzee kullanıcısına yanıt
    sagol şahsen ben buldum örneği bizim arkadasta yedide :D bakalım arabası parası lwlı durucakmı eger gordugum sey dogruysa durur :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.maçta lag ve oyun donuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.