Evet Beyler Geçen haftalarda para hilesi yapıp online da ban yedim. Tabi Para hilesi yaptıktan sonra ban yemeden önce arabalar ve uçak satın almıştım
süre felan yazmıyordu. Sonra normal single a girdiğimde 1 hafta sonra açılacağı yazıyordu heycanla beklemeye başladım.
Geçen gün itibariyle banım açıldı karakter leveli duruyordu ama bütün parayı silmişlerdi sadece bankada 20.000 dolar kalmıştı. Ama hiç üzülmedim sonuçta etme bulma dünyası diye. Tek korkum Kurin Kuruma duruyomu diye garaja indim ve araçların hepsinin durduğunu farkettim
Not: Bu konu hiçbir kaide içermemektedir. Kişinin yaptığı eylemler sadece onu ilgilendirir. Göstermek istediğim Kurumun izlediği politika. Teşekkürler
Hocam bu mesajda ne anlatmak istiyorsun? Ban yemişsin paraların gitmiş ama hileyle aldığın araçlar duruyor, bu mu? Hileli para ile alındığını anlamıyorlar demek ki.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
mic
kullanıcısına yanıt
ban yediğimde banın açılacağında ne olacağı konusu hakkında hiçbir forumda bişey göremedim. Benim gibi arayan arkadaşlara örnek olması mantığıyla açtım.
AugKunzee
kullanıcısına yanıt
sagol şahsen ben buldum örneği bizim arkadasta yedide :D bakalım arabası parası lwlı durucakmı eger gordugum sey dogruysa durur :D