Şimdi Ara

GTA 5 Kutulu alanlar bakabilir mi key aktivasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun yüklenirken zaman kaybetmiyim rgscden kodu aktif edeyim dedim su an hala yükleme bitmedi sitede sadece download butonu var yani aktif oldu dedi işte online için story mode için para verdi fakat games bölümünde tik işareti yok aktivasyon kısmında da download açık siteden aktivasyonu yaptıgımda siteden mi indirmek gerekiyor yani simdi ben yüklüyorum dvdden bosa mı gidecek veya ne zaman aktif olacak bilgisi olan?

• Hocam selamlar, aynısını ben de yaşadım. Hatta ticket bile attım. Oyunu yükleyin ilk update'i yapin. (50 küsür mb olan) Social club kullanici adı ve şifre isteyecek. Girdikten sonra oyun kütüphaneye eklenecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben basta aktif ettim social clubdan indirmeden 55gb kurdum sonra 5gb update yapti arkasından bir 5gb daha yapti bu seferde olmadi 2.10gb yapti simdi üstüne bidaha 2.10gb indiriyor anlamadım gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreYouReady2Die

Ben basta aktif ettim social clubdan indirmeden 55gb kurdum sonra 5gb update yapti arkasından bir 5gb daha yapti bu seferde olmadi 2.10gb yapti simdi üstüne bidaha 2.10gb indiriyor anlamadım gitti.

Lol e geri mi dönsek napsak bi hevesle aldım suan yüklemeyi bitirdi gamesde oyun gözüküyor binbir çabayla update sayfasına geçebildim simdi de 5 gb update koymuslar ulan internetim düzgün olsa zaten gider nuuvemden alırım dvd aldırıyorlar gel 5 gb indir diyorlar update 55gb dan 60 a gidiyor dimi? 5gblık olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Ben basta aktif ettim social clubdan indirmeden 55gb kurdum sonra 5gb update yapti arkasından bir 5gb daha yapti bu seferde olmadi 2.10gb yapti simdi üstüne bidaha 2.10gb indiriyor anlamadım gitti.

Lol e geri mi dönsek napsak bi hevesle aldım suan yüklemeyi bitirdi gamesde oyun gözüküyor binbir çabayla update sayfasına geçebildim simdi de 5 gb update koymuslar ulan internetim düzgün olsa zaten gider nuuvemden alırım dvd aldırıyorlar gel 5 gb indir diyorlar update 55gb dan 60 a gidiyor dimi? 5gblık olan

CS GO oynuyorum lol oynamıyorum :) baştan kuruyorum bakalım nolcak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

CS GO oynuyorum lol oynamıyorum :) baştan kuruyorum bakalım nolcak

Thresh i görünce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.