Şimdi Ara

GTA 5 İNDİRİM 65TL !!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
3.448
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. El değil, 1 oyunu 2 veya 3 kisi indirebiliyor. 2. El bolumlerine bakin bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA'yi oynamaya ciktiginda 2 ile baslamistim sonra 3-Vice City-San andreas derken sacma sapan ve gerzekce bir oyunun icinde oldugumu farkettim. Bu oyunun 5. Surumundeki bu kadar tutmasinin buyuk sebebi reklam. Surekli huiaaa hulogaaa vuhaa diye oyunu anlattilar beklediler. Fark nedir? Vice citydeki ile ayni her sey. Icinde ekstra hicbir sey yok. Gorev yap para kazan adam oldur bir yerleri al bir yerleri soy birilerine kiralik katil ol striptiz klubune git... Eee bunu zaten yillar oncekinde de yapiyoduk simdikinde ne degisti? Grafikler de oyle uzay sistemi kullanilmiscasina gercekcilesmemis ki glitchler zaten kol geziyor multisi de rezil durumda. Neden bu oyunu oynamak bu kadar cazip geliyor anlamis degilim. Bana sorarsaniz GTA 2 hepsinden guzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: s.uzun

Ps3 için 35liraya almıştım forumdan, %65 save dosyasını mal gibi silince soğudum oyundan

bana satsana kardeşim
  • Chosen kullanıcısına yanıt
    Cd değil, download

• Sen okulunu bitirmeye bak sonra kafa yorarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalfatt

kesinlikle tavsiye etmiyorum online modu full hile dolu oyunu oynatmıyorlar size. Birine bir el ateş etseniz dahi hemen kafanıza 1 milyon tane uçak indiriyor ve oyun çöküyor sizi atıyor bugda kalıp 10 dk bağlanamıyorsunuz. kimse kimseyi öldüremiyor herkes god mod on geziyor paralar yatlar katlar herşey havada uçuşuyor oyun oyunluktan çıkmış hile alemine dönmüş vermiş olduğum 60 liranın 1 lirasını hak etmiyor bu sıkıntılarla. hatta rockstara mail bile attım oyunu alın paramı verin diye.

Katılıyorum. Modderlar oyunu cekilmez yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Torrent de online oynanmıyor

Cevap yazmadan yazilan mesaji okusaydiniz keşke.

• MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    Hiçbir ama hiçbir şey hırsızlığı haklı çıkarmaz ve telif hakkı olan bir şeyi korsan olarak indirmek hırsızlık kapsamına girer. PC oyunu bir ihtiyaç değildir. İhtiyaç diyebilmeniz için onsuz yaşayamıyor olmanız gerekir: Bkz. TDK lüks - Gereksinim dışı olan Ancak zaten lüks kavramı hırsızlığı haklı çıkarmaz dediğim gibi.

Ben "oh ne güzel kazıklanıyoruz" falan demedim. Bu mesajınız tamamen şov. Bakın içeriği yanlış demiyorum. Ben de vergilerden şikayet eden bir vatandaşım, ancak bu benim vergi kaçırabileceğim anlamına gelmez. Eğer bu ülkede yaşıyorsam bunu ödemek zorundayım. Ancak bu demek değil ki bu değişsin diye uğraşmıyorum.

Sözün özü hiçbir durum hırsızlığı haklı çıkarmaz. Aral isterse 60$'lık oyunu 1000 TL'den satsın, siz bu oyunu korsan indiriyorsanız hırsızsınızdır ve bunu desteklemek sizin de kullandığınız ADALET VE VİCDAN kavramlarına yakışmaz.

Teşekkürler.

• Benim sana veya burdaki kimseye şov yapmaya ihtiyacım yok ki. Neden olsun?
    Etrafta korsanlık kul hakkı bik bik diye ötenlere iki kelam edelim belki bir işe yarar dedim ama yazdığım onca şeyden benim şov yaptığım çıkarımına vardıysan seni tebrik ediyor ve hayatta başarılarının devamını diliyorum.
    Konuyuda daha fazla dağıtmamak için yukardaki arkadaşa cevap vermediğim gibi senin mesajlarınada cevap yazmayacağım bundan sonra.
    Ben giderken arkamdan kaynak yolunu verdiğim dosyayı çalarsan sevinirim, iyi geceler.
    D:\Müzikler\IronMaiden\FearOfTheDark(1992)\FearOfTheDark,mp3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 18 Ocak 2016; 1:05:37 >
  • pusat1249 kullanıcısına yanıt
    dostum social club da steam in hile koruması steam'de oynayan playerlar vs yok. steamde daha çok online kullanıcı olduğu aşikar. bana kalırsa social club için 65 vereceğine indirim bekle 100 tl ye al düşünce steamden
  • quote:

Orijinalden alıntı: innovativengineer

dostum social club da steam in hile koruması steam'de oynayan playerlar vs yok. steamde daha çok online kullanıcı olduğu aşikar. bana kalırsa social club için 65 vereceğine indirim bekle 100 tl ye al düşünce steamden

hadi ya isabet olmuş o zaman voidu canlı destek steamdeki arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz diyordu. steamden eklenmesi dışında bir fark yok diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Time -- 18 Ocak 2016; 1:49:49 >
  • vay be, kafalar çok güzel yeminle. demek ki neymiş yeme içme barınmadan başka ihtiyaç yokmuş, sanki taş devrinde yaşıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Benim sana veya burdaki kimseye şov yapmaya ihtiyacım yok ki. Neden olsun?
    Etrafta korsanlık kul hakkı bik bik diye ötenlere iki kelam edelim belki bir işe yarar dedim ama yazdığım onca şeyden benim şov yaptığım çıkarımına vardıysan seni tebrik ediyor ve hayatta başarılarının devamını diliyorum.
    Konuyuda daha fazla dağıtmamak için yukardaki arkadaşa cevap vermediğim gibi senin mesajlarınada cevap yazmayacağım bundan sonra.
    Ben giderken arkamdan kaynak yolunu verdiğim dosyayı çalarsan sevinirim, iyi geceler.
    D:\Müzikler\IronMaiden\FearOfTheDark(1992)\FearOfTheDark,mp3

çok merak ediyorumda kardeş bu angut sürüleri (yüzde 99 a hırsız dedikleri için diyorum) filistin için doğu türkistan için savunma adına birkaç kelam söylemişlermidir ? veya afrikanın elmaslarını sömürüp onlara yiyecek buğdayı bile çok gören bu yamyamlar için hiç böyle ateşli savunmuşlarmıdır mazlumları?? bence kesinlikle hayır..

ben kimseyi düşman göstermek için yazmıyorum bunlar hayatın gerçekleri.. o sömürdükleri ülkelerin paralarıyla çocuklarını çok özel şartlarda okuttular ve bol imkan dahilinde uzay mekiklerinden tutun gta5 oyununa kadar yapma şansı buldular..ee şimdi o afrikalı çocuk bu yapılan oyunu internetten indirip oynuyorsa bu şakşakçılara göre hırsız oluyor!!
    artı;
    yukarıda yüzde 99 dedim niyemi düşünün herkesin bilgisayarı var artık.. işletim sistemi + ofis + antivirüs + cd yazma programı + mp3 vs.. yığınla programlar zincirinin hepsini lisanslı olarak kullanıyorum ve hiçbirinedd yasal olmayan birşey indirmedim ve hepsini satın aldım diyene ben şahsen inanmam ha varsada bu yüzde 1 lik kısıma giriyor.
    işte bu angutlar yüzde 99 a hırsız demiş oluyor (kendide dahil)

tabiki ortada emek var çalışanlar var bu işten ekmeğini kazananlar var ben şöyle bakıyorum olaya internet serbest bir ortam aynen tv gibi nasılki dizi maç vs seyrederken kimseye para ödemiyorsun ve reklamları bile kapatıyorsun ve kimse sana hırsız demiyor aynen bunun gibi gta5 i veya başka bir programı indirip kullanman bile onun reklamıdır 20 kişi indirir oynar bunun 5 i online oynamaya karar verir orjşnalini alır oynar..eğer indirmemiş olsa belkide orjinalini almayacaktı birde öyle bakmak lazım...sonuçta indirenler oyundan parça koparmıyorlar beyin bedava

edit; oyunla fazla işim olmaz pes oynardım bi aralar 3-4 kez orjinalini aldım ama online oynamak için yoksa emek vık cık için değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ereli63 -- 18 Ocak 2016; 2:45:47 >

• Arkadaşlar kavganızı bölüyorum ama sormam gereken bir iki sual var idi.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    1- Steam aktifleştirememek bana ne gibi bir eksiklik getirir?
    2- Steamde gta 5 crew gibi bir olay var mı?
    3- arkadaşlarımla steam üzerinden mi yarışlara vs girebiliyorum yoksa her şey rockstar games üzerinden mi?
  • Ne derseniz, hangi kılıfa sokarsanız sokun; imkan olduğu müddetçe telif desteklenmeli, orijinal lisanslı ürünlere oyunlara müziklere kitaplara yönelinmelidir.

Korsan kullanmanın yanlış ve emek hırsızlığı olduğunu bilip maddi olarak imkanı olmayan insanları bir nebze ayrı tutabiliriz ama maddi durumu nispeten iyi olduğu halde korsanı savunan kullanan adam rahatlıkla manavdan elma da çalar.
    '' 2 liraya satılan elmanın maliyeti ne kadar ki zaten, olsa olsa 50 kuruştur. Amasya'da yaşasam daha ucuza bile alırım , diğer sattıklarının karı yeter de artar ona, çaktırmadan ben bir tadına bakayım '' der, geçer.

ve tekkral34 nickli arkadaş kadar doğrucu, güzel yazan bir arkadaş görmemiştim uzun zamandır bu forumda. doğru tespitleri ve anlatım tarzı için teşekkürü bir borç bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrekas -- 18 Ocak 2016; 4:26:14 >
  • Sitemizdeki tüm oyunlar %100 orijinaldir.
    Versiyonların arasında herhangi bir içerik, özellik farkı bulunmuyor. Online oynayabilir ve güncellemelerden yararlanabilirsin. Yalnızca Steam'in canlı yayın, başarım vb. özelliklerinden faydalanamıyorsun.
    Oyunu aktifleştirdiğinde Rockstar Social Club hesabına eklemiş oluyorsun, Rockstar Social Club hesabın üzerinden tekrar indirebilirsin.

• voidudan bu oyunu aldım.hiç sorunsuz kullanıyorum.format attıktan sonra yeni bilgisara da tekrar yükleyip kullanabildim.Bundan daha ucuza inmez 1 sene.steam olup olmaması çok sorun değil bence.aradaki farka 1 oyun daha alırsınız.
  • Gta 5 Bittikten sonra abartısız 1 saat akan yapan kişiler listesinden sonra (En az 1000 kişinin ismi akıyor ) korsan indirmek hırsızlık mı değil mi tekrar konuşmak lazım. Ergen kardeşlerim alıntı yapmasın.
  • 3 mbit internet ile 3-4 gun araliksiz downloada birakmam lazim makinayi. Yeni sistem topladim cs, hots, rocket league, hearthstone indirirken canım çıktı.

• Arkadaşlar alayım mı önerir misiniz?

Steam olmaması ve internet hızımın 3 mbite düşmüş olması beni caydırıyor açıkçası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.