tren falan kullanmada güzeldi gta 4 de var mıydı tren kullanma ?
Tren kullanma yok ama binmek var, GTA 3'deki gibi.
San Andreas' taki trenin ne olduğu belli değildi ki. IV' teki hiç değilse adam gibi metroydu ve mantıklı şekilde tüm şehri sarıyordu. Bence yolcu olarak binmek gerçekçilik açısından çok daha iyi.
Bence de. Hele o metronun sesi bir başka.
Beyler Rockstar'dan resmi bir açıklama gelmeden heyecana kapılmayın. Bu sene E3'te R* GTA V (yada yeni adı herneyse) duyurursa oyun çıkış tarihi için 2012 ortaları öngörülebilir. Yoksa pek ümitlenmeyelim derim.
sürmeyi severim ben nedense
Bisikletler de gelsiiin (:
quote:
Orijinalden alıntı: DaghanK.
Bisikletler de gelsiiin (:
+ uçak
Hemen çıksın
Gta4e benzemesinde
GTA 4 'ün oynanış yönü yani içeriği çok iyi. Ama diğer yönleri kötü.
Adam gibi bir optimizasyon yapsinlar da gerisi hikaye
En az 3ay sarkar yani nisan gibi felan çıkabilir.Pc için iyi bir optimize yaparlar inşallah sistem canavarı olmaz.Birde sand andreas tipi bir harita bekliyorum.
Aslında GTA San Andreas'ın o eşsiz RPG elementlerini GTA 4 oynanışı ve grafikleri harmanlayan, üstelik Vice City'de geçen yeni bir GTA'ya kimse hayır diyemez. Özellikle ben hiç diyemem. Çıksada oynasak.
quote:
Orijinalden alıntı: Quadhros
Aslında GTA San Andreas'ın o eşsiz RPG elementlerini GTA 4 oynanışı ve grafikleri harmanlayan, üstelik Vice City'de geçen yeni bir GTA'ya kimse hayır diyemez. Özellikle ben hiç diyemem. Çıksada oynasak.
quote:
Orijinalden alıntı: Quadhros
%99 + 1 katılıyorum hd5650 ekran kartlı bilgisayarımda gta 4 ü full aayarlarda bitirdim (xbox da da) ama gta sa yı bitirmeme rağmen hala oynuyorum (özellikle multisi sarıyor)
Oyun içi videoları çıksada izlesek.
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Aynen, çok meraklıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: bkaakco
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Aynen, çok meraklıyım.
+1.
valla oyun ne zaman çıkar bilmem ama inşallah pc kullanıcılarına yine yaklaşık bir yıl geç ve optimizasyon özürlü olarak gelmez. rockstara kocaman bir