Şimdi Ara

gta 5 ban yedim yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben dün akşam gta 5 satın aldım steamdan 149 liraya . Bugun online oynamaya çalıştım ama nasıl oldugunu bilmediğim için pek anlayamadım ve kapattım.
    sonra oyunun singleplayeri için native trainer indirdim singlede kullandım . ve 100 save indirdim . sonra onlineye girmek istediğimde ban yediğimi fark ettim ama neden oldugunu bilmiyorum.
    eger trainer ile ilgiliyse onu kaldırdım ama ne kadar süreli ban yediğimi bilmiyorum . eger sınırsız yediysem oyunu tekrerdanmı almam gerekiyo yoksa baska social club hesabı açıp girebilirmiyim.
    eger bilgisi olan varsa paylaşabilirmi daha ilk gunden oyuna giremiyorum .

• ekrana gelen yazı böyle
  • bu da e postama gelen yazı
  • 1.29 ile gelen anti cheat sistemi hile dosyalarını algılayıp ban atıyor. Hile dosyaları ile online moda girmişsin belliki. Story moda gir sol altta haritanın üstünde cezanın ne zamana kadar olduğu yazar. Sınırsız ban yediysen oyunu yeniden satın alman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mic -- 27 Eylül 2015; 17:14:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic

1.29 ile gelen anti cheat sistemi hile dosyalarını algılayıp ban atıyor. Hile dosyaları ile online moda girmişsin belliki. Story moda gir sol altta haritanın üstünde cezanın ne zamana kadar olduğu yazar. Sınırsız ban yediysen oyunu yeniden satın alman lazım.

şöyle bir yazı çıktı anlamını bilmiyorum ama çevirdiğimde (yasaklı sınıflandırma çıkış tarihi 2015/07/10) yazdı ve yazan tarih şuanki tarihten eski olduğu için heralde
    banın kalkma günü değil sınırsız ban yemiş olabilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: letakas

quote:

1.29 ile gelen anti cheat sistemi hile dosyalarını algılayıp ban atıyor. Hile dosyaları ile online moda girmişsin belliki. Story moda gir sol altta haritanın üstünde cezanın ne zamana kadar olduğu yazar. Sınırsız ban yediysen oyunu yeniden satın alman lazım.

şöyle bir yazı çıktı anlamını bilmiyorum ama çevirdiğimde (yasaklı sınıflandırma çıkış tarihi 2015/07/10) yazdı ve yazan tarih şuanki tarihten eski olduğu için heralde

Tarih ay/gün/yıl olarak yazıyor. Ekim ayının 7'sinde açılacak banın. Tekrar ban yemek istemiyorsan bütün hile dosyalarını sil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Tarih ay/gün/yıl olarak yazıyor. Ekim ayının 7'sinde açılacak banın. Tekrar ban yemek istemiyorsan bütün hile dosyalarını sil.

teşekkür ederim yardımınız için . bu arada native trainer için 3 dosya vardı oyun içinden sildim umarım tekrar olmaz. tekrar teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bu Ney ? Ban mı yedim ?
    10 yıl önce açıldı
    Sacred 1'de Yardım (acemiyim)
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bide bende 2 tane gta 5 kurulu diğeri torrentli . onda trainer falan var acaba bi sorun çıkarmı gerçi diğerini farklı diske kurmustum
  • quote:

bide bende 2 tane gta 5 kurulu diğeri torrentli . onda trainer falan var acaba bi sorun çıkarmı gerçi diğerini farklı diske kurmustum

Korsan olan oyun farklı klasörde ise sorun çıkmaz, bende de orijinal var ve modlar için korsan indirmeyi düşünüyorum. Ayrıca sana tavsiyem oyunu tamamen kaldırıp baştan indirmen. Ne olur ne olmaz hile dosyası girdiyse bir yere tekrar ban yersin ve bu sefer sınırsız olur.
  • Artık tamamen kaldırmamız gerekiyor script hook u.Aşırı saçma olmuş.Bende aynı sorundan ban yedim.Umarım bidahaki girişimde sorun çıkarmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.