Şimdi Ara

GTA 5 Alan çocuğun tepkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yeni nesil hiç iyi gelmiyor,benden söylemesi...
  • Salliyo bide velet Hakli,op basina koy.
  • nerede +18 ? Ondan sonra 18 yasına gelmeden okulda katliyam yaparlar neden diye sorarlar... Sizin gibi ebeveynin ben...
  • Kadin alsalar napar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takunyalı SinHa

nerede +18 ? Ondan sonra 18 yasına gelmeden okulda katliyam yaparlar neden diye sorarlar... Sizin gibi ebeveynin ben...

Kesinlikle haklı... Tamam +18 beklemiyor kimse ama o çocuk bacak kadar...
  • Bide sallıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutsal bir obje, bir mit haline gelmiş çocukta oyun. Bir ütopya gerçekleştirmiş gibi davranıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buyha

Lan 11 yaşında velet gta5 oynuyo biz pc'ye çıksın diye bekliyoruz where is adelet ?

Adam haklı.
    Bide pc'yi güncellemesi var.
  • quote:

Lan 11 yaşında velet gta5 oynuyo biz pc'ye çıksın diye bekliyoruz where is adelet ?

11? ben 14 yaşındayım çocuk maksimum omzuma bile gelemez
  • Ne[M]esis kullanıcısına yanıt
    aynen ya öpüp başında taşı
  • O bir Şah Eser
  • bu neki mafia 3 oyunu çıksın benim vermiş oldum tepkiyi görün maganda olcam evden dışarı magnunumla drang drang saydırcam havaya yaş 37 oldu her mafia oyun serisi çıkdımı iyce yaşlanıyorum arkadaş beklemekden sıkıldım
  • quote:

pcye çıkıp korsana düşsün diyemi bekliyorsun?
  • Clint Sexwood kullanıcısına yanıt
    Yok oyun çıkmadan 2 gün önce xbox ve ps3'e torrenti çıkan oyunun yasal olarak pc'ye çıkmasını istiyor arkadaş. Anlayana artık daha da ne diyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flatronx

Yok oyun çıkmadan 2 gün önce xbox ve ps3'e torrenti çıkan oyunun yasal olarak pc'ye çıkmasını istiyor arkadaş. Anlayana artık daha da ne diyim.

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmw_z4_

bu neki mafia 3 oyunu çıksın benim vermiş oldum tepkiyi görün maganda olcam evden dışarı magnunumla drang drang saydırcam havaya yaş 37 oldu her mafia oyun serisi çıkdımı iyce yaşlanıyorum arkadaş beklemekden sıkıldım

bende 31 oldum hocam mafia 2 benim için oyundan öte bişeydir. Mafia 3 çıksın sevinçten ekran kartımı kıracam , cpu da omlet yapacam , fanlarla boğazımı kesecem , psu ya dil atacam

• quote:

Orijinalden alıntı: THEKNIGHT

quote:

Orijinalden alıntı: bmw_z4_

bu neki mafia 3 oyunu çıksın benim vermiş oldum tepkiyi görün maganda olcam evden dışarı magnunumla drang drang saydırcam havaya yaş 37 oldu her mafia oyun serisi çıkdımı iyce yaşlanıyorum arkadaş beklemekden sıkıldım

bende 31 oldum hocam mafia 2 benim için oyundan öte bişeydir. Mafia 3 çıksın sevinçten ekran kartımı kıracam , cpu da omlet yapacam , fanlarla boğazımı kesecem , psu ya dil atacam

Yok artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

pcye çıkıp korsana düşsün diyemi bekliyorsun?

Ne alaka ? Pc'ye çıksın diyorum korsan alcam demiyorum

Sadece sordum. Öyle birşey söyledin demedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.