Şimdi Ara

GTA 4 - Texture Bug...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bütün Gece Bu Olayı Araştırdım Nedir Diye.Sonunda Bir Bug Olduğunu Öğrendim Çözüm Yollarını Araştırdım

Bir,İki Tane Çözüm Yolu Çıktı.

-Cacheboost
    -Catalyst'ten AA ve AF'yi Sonuna Kadar Açmak.

Hepsini Denedim,AA ve AF'yi Sonuna Kadar Açınca İmzamdaki Sistemdende Görüleceği Gibi Dehşet Bir Şekilde Kasıyor.2600 XT Ekran Kartım Maalesef Bunu Kaldıramıyor.Ama Bu Sorun Ekran Kartı İle Alakalı Değilmiş HD 4800 Serisinde Bile Bu Sorunu Yaşayan Olmuş.

Driver'ları Güncelledim 9.4,GTA 4'ü Güncelledim 1.03... Yok Banamısın Demiyor,Çok İnatçı Bir Bug...

Oyun İçinden Grafik Ayarlarına Bakim Falan Dedim İlginç Birşeyle Karşılaştım Sadece 2 Ayarla Olay Halloluyor.Ama O Zamanda Benim PC Kasıyor.

Geri Kalanını Aşağıdaki Resimlerle Anlatıcam,İki Resimde Aynı Yerde Çekildi ;

GTA 4 - Texture Bug...
     GTA 4 - Texture Bug...

Kafayı Yemek Üzereyim,PS3'te Oynadığım Halde İnat Ettim Oynayacam Bu Oyunu PC'de...

Yardımlarınızı Bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 17 Nisan 2009; 5:55:29 >

• Arkadaşlar Yokmu Çözen...
  • o bug felan değil senin sistem o ayarlarda o oyunu kaldırmıyor.texture quality medium veya low yap,geriside medium veya low olsun sorun kalmaz tahminim....

ben Q9400+4850 ile very high ayarlarda 30 fps alıyorum ama yetmiyor ondan 60 fps ile high ayarlarda oynuyorum.

256 mb lık kart nasıl oynatacak.imkanı yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.34 -- 17 Nisan 2009; 19:38:50 >
  • arkadaşın dediği gibi ayarların çok yüksek ve 2600xt kaldırmıyor sende abartmısın ama hepsi high
  • sistemle fln alakalı diil 8800gts 640 mb ekran kartı kullanıorum 4 gb ram fln war aynı sorun bndede wardı...gittim orginalini aldım gayet duzgun calısıyo...bilip bilmeden sistemden kaynaklanıo fln diip milleti yanıltmayın arastırmadan denemeden bisi yazmayın...
  • olodu emredersin 2600 xt'nin 128 bitlik 256 mb lık kartın ayarlarda oyunu oynatmasına imkan var mı?

senin değine göre o zaman orj. olmayan herkesin bu sorunu yaşaması lazım ama yaşamıyor...
  • Arkadaşlar,Very High'ta Hiçbir Sorun Olmamasına ve Sadece Kasmasına Rağmen.Bütün Ayarları High'a Çekince Sorun Çıkarıp Binaların Kaybolmasına,Sistem Yetmiyor Demeyin Lütfen.Bu Bir Bug Çözme Yöntemlerini Yazmışlar Ama Bende Hiçbiri İşe Yaramadı.Sadece 2 Ayarı Very High'a Alınca Bütün Herşey Düzeliyor Ama Oyun Hafif Kasıyor,O İki Ayarı High'a Çekince Kasma Gidiyor Ama Bu Binalar Yok Olmaya Başlıyor.

En Düşük Ayarda Bile Oynamayı Denedim Yine Aynı Sorun Binalar Yok Oluyor,Ben Full High'ta Oynamak İçin Can Atmıyorum Birtek 1.Resimdeki Gibi Yapınca Düzeliyor Ondan Öyle Ayarladım...

Ne Alakası Var Sistemle... ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 17 Nisan 2009; 21:40:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta 5 Fps drop (ps4 pro)
    6 yıl önce açıldı
    PlayStation 4 Texture Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep.34 -- 17 Nisan 2009; 21:54:50 >
  • Halledemicez Heralde Bu Sorunu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Senceru

Arkadaşlar,Very High'ta Hiçbir Sorun Olmamasına ve Sadece Kasmasına Rağmen.Bütün Ayarları High'a Çekince Sorun Çıkarıp Binaların Kaybolmasına,Sistem Yetmiyor Demeyin Lütfen.Bu Bir Bug Çözme Yöntemlerini Yazmışlar Ama Bende Hiçbiri İşe Yaramadı.Sadece 2 Ayarı Very High'a Alınca Bütün Herşey Düzeliyor Ama Oyun Hafif Kasıyor,O İki Ayarı High'a Çekince Kasma Gidiyor Ama Bu Binalar Yok Olmaya Başlıyor.

En Düşük Ayarda Bile Oynamayı Denedim Yine Aynı Sorun Binalar Yok Oluyor,Ben Full High'ta Oynamak İçin Can Atmıyorum Birtek 1.Resimdeki Gibi Yapınca Düzeliyor Ondan Öyle Ayarladım...

Ne Alakası Var Sistemle... ?

commandline'a avadilmem gibi birşey yazıyorduk %100 hallediyor ama kod aklıma gelmiyor

• commandline.txt ye -availablevidmem 2.0 yaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ch0sen

commandline.txt ye -availablevidmem 2.0 yaz..

İşte Budur Teşekkürler Dostum...
  • deneyeceğim teşekkürler.
  • deneyecem bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.