iş nasıl buluyoruz mesela masabaşı bir bulsak hep ordamı duruyoruz veyatta manavcılık işi bulursak o işi yapıyormuyuz
Gta4 grafik olarak, pc leri zorlasa da grafikleri güzel. Ama ne yalan söyleyeyim, eğlence olarak San Andreas daha güzeldi! Gta'da hayat sınırlı, yapabileceklerimiz sınırlı ve böyle olunca bir süre sonra tekdüze bir oyunu oynuyoruz gibi geliyor. Ama senaryosuna laf yok,muhteşem. Daha büyük bir harita, daha çeşitli ve özgür görevler umarım gta 5 ile karşımıza gelir.
Polis arabasında yaptığınız en çok aranan vs görevler oyun yüzdenize %2.5 civarı gibi birşeyde olsa katkı sağlıyor. Araba ilanı olan sitelerde bende bişey yapamadım.Sadece 1-2 görevde kullanabiliyorsun o siteyi.
striptiz klubüne girmek için taksiyle git taksiden indikten sonra elinde silah olmayacak ve adam seni içeri alacak
UYARI!: Yumrukla girerim birşey olma demeyin işe yaramaz
ben denedim oldu taksile gittim elimde silahsız girdim bi kız özel dans yaptı xD xD Manyaktı xD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme