Şimdi Ara

Gta 4 Para Kazanma Yolu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunu kendim buldumŞimdi yoldan geçerken bi tane atm'nin önüne gidin.Orda bekleyin.Atm'ye gelen insanlar para çekiyorlar.Parayı çekince onları öldürün.Bütün paraları alın.Polis gelirse 2675550100 arayın.Polis gitsin paranın tadını yaşayın

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 4'te Para Kazanma Yolları

GTA 4'te hızlı bir şekilde para kazanmak, oyun deneyimini iyileştirebilir. İşte para kazanmanıza yardımcı olacak bazı yollar:

• Görevleri Tamamla: Oyundaki ana ve yan görevleri tamamlayarak büyük miktarlarda para kazanabilirsin. Özellikle yüksek ödüller sunan görevleri önceliklendir.

• Araba Çal ve Sat: Sokaklarda bulduğun arabaları çalıp garajlarda satabilirsin. Lüks arabalar daha yüksek fiyatlara satılır.

• Tahsilat Yap: Oyundaki borçluları bulup onlardan paralarını tahsil ederek kazanç elde edebilirsin.

• Kumar Oyna: Kumarhaneleri ziyaret ederek rulet, blackjack veya oyun makineleri oynayarak şansını deneyebilir ve para kazanabilirsin. Ancak kumar bağımlılık yapıcı olabileceğinden dikkatli olman önemlidir.

• Hisseler Al ve Sat: Borsa üzerinden hisse senedi alıp satarak para kazanabilirsin. Hisse senedi piyasasını iyi anlaman ve yatırımlarınla ilgili bilinçli kararlar vermen gerekir.

• Özel Araç Yarışlarına Katıl: Oyun içinde düzenlenen özel araç yarışlarına katılarak ve iyi bir derece alarak para ödülleri kazanabilirsin.

• İnternetten Para Kazan: Oyun içindeki bilgisayarı kullanarak borsa, emlak veya diğer çevrimiçi faaliyetler aracılığıyla para kazanabilirsin.

Bu yolları kullanarak GTA 4'te hızlı ve verimli bir şekilde para kazanabilirsin. Ancak, hile veya mod kullanmaktan kaçınmalısın, çünkü bunlar oyun deneyimini bozabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Mantıklı fakat oyunu hilesiz oynamak daha güzel
  • Hırsıza yol gösterme

Yinede sağol
  • Evet klişe bi yöntemdir fakat sivillere zarar vermeyin, görev yapın :D
  • oyunu bitirdim görevleri yaptım başka da para kazanma yolu bulamadım bu geldi aklıma denedim süper bi yol dedim bende burda paylaşdım.Zaten ben eskiden burdaydım ama 1-2 sene oluyo.Baya ilerlemişdim bu sitede.Sonra baya geçti.Şifreyi unuttum.Kullanıcı adınıda unuttum bida giremedim.Ben de yeni açtım.Yani yeni üye değilim
  • Şifresiz zevki çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRap_34

oyunu bitirdim görevleri yaptım başka da para kazanma yolu bulamadım bu geldi aklıma denedim süper bi yol dedim bende burda paylaşdım.Zaten ben eskiden burdaydım ama 1-2 sene oluyo.Baya ilerlemişdim bu sitede.Sonra baya geçti.Şifreyi unuttum.Kullanıcı adınıda unuttum bida giremedim.Ben de yeni açtım.Yani yeni üye değilim
    oyunu bitirince 600.000 dolar oluyor zaten paran o da minimum.Harca harca bitmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 4 Para Harcama Konusu.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağol güzel taktik ama hilesiz daha iyi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.