Şimdi Ara

gta 4 orjinal oyun hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Steam üzerinden Gta4 satın aldım ve şu hata çıkıyor ''Gta 4 seculauncher failed to start application 2000''
    Win 8.1 kullanıyorum c++ hepsini yükledim. Ne kadar varsa pcnin kaldırmama gibi bir durumu imkanı yok olamaz. Lütfen bana yardımcı olun ve GFWL'nin de son sürümü yüklü yine olmuyor.

• UgurluBaykus U kullanıcısına yanıt
    Oyunun kurulu oldugu yerde yani Program files>Steam>SteamApps>Common>Gta 4 klasorunun yanında İnstaller diye bi dosya var onun içindekilerinin hepsini yüklemeyi dene yüklenmeyenler olucak. Sonra steam üzerinden Gta 4 özelliklerine gir ve dosya önbelleğini doğrulat ardından Buradan updateyi indirip kur. Bende gecen gun aldım baya uğraştım GFWL sorununu Dirt 3 yükleyerek çözdüm steam olanından onu yüklediğimde GFWl sorunsuz bir şekilde yukleniyor fakat gta 4 ü açtıgımda baglantı yapmıyor çakma mühendis programı şuan sorun yok benimkinde.

• senin yaşadığın sorunu ben de yaşadım ve 1-2 gün araştırdım internette hiç işime yaramayan şeyler buldum. kesin çözüm bende var. steam'de gta sa veya gta vc açmak için DirectPlay adlı programın yüklü olması gerekiyor. o programı gta vc indirirken kurdum ondan sonra açılmayan gta 4 açıldı. DirectPlay kurduktan sonra açılacağına eminim. internetteki çözümlerin çoğu çöp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serdar.K

Oyunun kurulu oldugu yerde yani Program files>Steam>SteamApps>Common>Gta 4 klasorunun yanında İnstaller diye bi dosya var onun içindekilerinin hepsini yüklemeyi dene yüklenmeyenler olucak. Sonra steam üzerinden Gta 4 özelliklerine gir ve dosya önbelleğini doğrulat ardından Buradan updateyi indirip kur. Bende gecen gun aldım baya uğraştım GFWL sorununu Dirt 3 yükleyerek çözdüm steam olanından onu yüklediğimde GFWl sorunsuz bir şekilde yukleniyor fakat gta 4 ü açtıgımda baglantı yapmıyor çakma mühendis programı şuan sorun yok benimkinde.

arkadaşım denedikleriniz yapıyorum yine olmuyor çok geç cevap verdim farkındayım ama buraya yazdığımı unuttum emek verip cevap verdiğin için teşekkr ederim

• malesef olmadı arkadaşım window 8 .1 dediğin program yüklenmiyor
  • Direct Play kur
  • O hata için bi asiloader olması lazım.Hatayı araştırın zaten fixi çıkacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX PAYNE 3 KONSOL AÇILMIYOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganmin

Direct Play kur

direct play

bi tane direct play indirdim ama yüklenmedi w8.1 yüklenmiyo gibi bişey yazdı sonra biraz daha bakıyım dedim
    http://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-8-1-enterprise
    bura da bişey buldum 3 Gb dedi doğru mu bilemedim indirmedim o yüzdenbi tane direct play indirdim ama yüklenmedi w8.1 yüklenmiyo gibi bişey yazdı sonra biraz daha bakıyım dedim
    http://www.microsoft.com/en-us/evalcenter/evaluate-windows-8-1-enterprise
    bura da bişey buldum 3 Gb dedi doğru mu bilemedim indirmedim o yüzden

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

O hata için bi asiloader olması lazım.Hatayı araştırın zaten fixi çıkacak.

açıkcası anlamadım dediğinizi
  • c de steam daki gta iv kalsöründe normal gta4 exe dosyasına sağ tık yap. uyumluluğunu win xp service pack3 olarak değiştir keydet ve sonra launcher gta 4 ü yönetici olarak çalıştır. düzelmiş olması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rick Wright

c de steam daki gta iv kalsöründe normal gta4 exe dosyasına sağ tık yap. uyumluluğunu win xp service pack3 olarak değiştir keydet ve sonra launcher gta 4 ü yönetici olarak çalıştır. düzelmiş olması gerekir

emin ol böyle yaptım ama olmadı malesef siz de cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
  • Çok sorunlu oyun şu gta 4 yav umarım calistirabilirsin 3 gün ugrasmistim ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.