Şimdi Ara

GTA 4 kaldırır mı? Lütfen YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde TOSHIBA Satellite L510 Notebook bilgisayar var.Özellikleri 4 gb ram 2 gb ekran kartı 320 gb hard disk tamam buraya kadar gayet iyi ama crysis 1 bile oynamakta güçlük çekiyorum.1.80 1.79 Ghz yazıyor bu yüzden olabileceğini düşünüyorum bir çözümü var mıdır gta 4 oynamak istiyorum ama eminim ki oynayamayacağım windows 7 kullanıyorum.Gerçekten çok sıkıldım bu durumdan yardım edin çözüm varsa yapalım yoksa atacağım bir köşeye cihazı sıkıldım yahu .Şimdiden teşekkürler..

GTA 4 kaldırır mı? Lütfen YARDIM ! GTA 4 kaldırır mı? Lütfen YARDIM !

• Çok eski bir makine işlemcisi düşük ve dahili ekran kartlı bununla oyun oynanmaz.
  • Anca mario oynarsın o laptop ile gta V oynamak istiyorsan x550jk alacaksın laptop oda 2000 TL ama malzeme kalitesi ekran klavye kötü iyi bişey için en az 3000 TLden başlıyor ortalama bi oyun laptop 4000 TL.
  • Arkadasim entegre ekran kartini gostermissin. Dxdiag ekraninda oyle gosterir. Oyunu da onunla aciyosan zaten angry birds oynayamazsin. Harici amd/nvidia ekran kartini soylemen lazim anlamamiz icin ve oyunu da onun actigindan emin olman lazim. Ha cihazda harici ekran karti yoksa ayri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.