Şimdi Ara

GTA 4 İÇİN SİSTEM İHTİYACI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.Bir arkadaşım bana steam üzerinden gta 4 göndermiş.Gta 5 im vardı oynuyordum ancak bilgisayarımın bozulması nedeniyle düşük bütçeyle yeni bir bilgisayar topladım.Pc özelliklerimi aşşagıya yazıyorum sizce GTA 4 ü kasmadan oynayabilirmiyim ? ona göre indirmek istiyorum.indirme olurken internette yavaşlıyor sonuçta.boşuna sorun yaşamak istemem.

İşlemci : AMD Athlon II X2 240 Processor 2.8 GHz.

Ram : 4 GB

Ekran Kartı : Nvidia GeForce 210 1Gb 64Mb.Önemlimi pek bilmiyorum ama ekran kartı için top.bellek de 3019Mb yazıyor.

şu yarım saat,veya bir saat içinde bir yanıt gelirse çok sevinirim umarım görüpde boş bırakıp geçmezsiniz.

• isamurat İ kullanıcısına yanıt
    UP UP UP UP UP UP UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: isamurat

arkadaşlar merhaba.Bir arkadaşım bana steam üzerinden gta 4 göndermiş.Gta 5 im vardı oynuyordum ancak bilgisayarımın bozulması nedeniyle düşük bütçeyle yeni bir bilgisayar topladım.Pc özelliklerimi aşşagıya yazıyorum sizce GTA 4 ü kasmadan oynayabilirmiyim ? ona göre indirmek istiyorum.indirme olurken internette yavaşlıyor sonuçta.boşuna sorun yaşamak istemem.

İşlemci : AMD Athlon II X2 240 Processor 2.8 GHz.

Ram : 4 GB

Ekran Kartı : Nvidia GeForce 210 1Gb 64Mb.Önemlimi pek bilmiyorum ama ekran kartı için top.bellek de 3019Mb yazıyor.

şu yarım saat,veya bir saat içinde bir yanıt gelirse çok sevinirim umarım görüpde boş bırakıp geçmezsiniz.

dostum düşük ayarlarda oynamak mümkün olabilir diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 4 için oyun tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.