Şimdi Ara

GTA 4-AYNI DERTTEN MUZDARİP OLANLAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunun kurulumu rusça olan kopyasını aldım.Kurulum rusca fakat oyun orjınalındekı gıbı ıngızlıce,Kurulum rusça olmasına ragmen oyunun kurulumunda bır sorun yasamadım.Grafıkler falan on numara fakat bır sorun var.Oyuna ılk basladıgımızda bır arabanın ıcınde baslıyoruz gaza basıyorum 10 metre gıdıorum oyun 2-3 sanıye donuyor beklıyorum duzelıyor sonra tekrar gaza basıyorum yıne 10 metre kadar gıdıyorum yıne donuyor yanı oyunu donması yuzunden oynayamıyorum.bilgisayarımda bı problem olamaz cunku üst duzey bı bılgısayara sahıbım dıyebılırım.Zaten oyuna hıc beklemeden cok hızlı bı sekılde gırıyorum,grafıklerı falan full ayarda oynabılıyorum ama donma sorununu ortadan kaldıramadım :( grafıklerı dusurdum yıne bırsey olmadı herseyı denedım.

Bunun bı cozumu yokmudur arkadaslar bı yaması falan yokmu ? Yada oyunu donmadan sorunsuz bı sekılde oynamak ıcın ne yapmam gerekıyor.Orjınalını alıp 90 lıramı bayılmalıyım tek care bumudur bu oyunu oynamak ıcın :(

• Orijinal alıp 90Lira bayılırsan iyi olur.Live üzerindende multiplayerda oynarsın.

Crack sorunu olabilir.Crack değiştirmeyi dene.Ancak tavsiyem oyun için çıkan son patch olan 1.0.0.4 patchi kurup patche uygun "1.0.0.4 crack" bulman.
    http://updates.rockstargames.com/patches/gtaiv/GTAIV_MAINTENANCE_UPDATE_1004.rar
  • 90 TL bayılmalısın ;)
  • Yani orjınalını aldıgımda hıcbır sorun olmadan(Donma,kasma vs)oynayabılırmıyım ?Yada orjınalini aldıktan sonra herhangı bı yama falan ındırmek gerekıyormu yoksa hıcbısey yapmadan sorunsuz oynayabılırmıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan-bursa

Yani orjınalını aldıgımda hıcbır sorun olmadan(Donma,kasma vs)oynayabılırmıyım ?Yada orjınalini aldıktan sonra herhangı bı yama falan ındırmek gerekıyormu yoksa hıcbısey yapmadan sorunsuz oynayabılırmıyım ?

Yama indirmek gerekebiliyor fakat çok basit bir işlem zaten sıkıntı yaşamanız çok düşük bir olasılık.

Donma olmayacağı garantisini veremeyiz , bilgisayarınızın özelliklerinden biraz bahsedebilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Yani orjınalını aldıgımda hıcbır sorun olmadan(Donma,kasma vs)oynayabılırmıyım ?Yada orjınalini aldıktan sonra herhangı bı yama falan ındırmek gerekıyormu yoksa hıcbısey yapmadan sorunsuz oynayabılırmıyım ?

Yama indirmek gerekebiliyor fakat çok basit bir işlem zaten sıkıntı yaşamanız çok düşük bir olasılık.

Donma olmayacağı garantisini veremeyiz , bilgisayarınızın özelliklerinden biraz bahsedebilir misiniz acaba?

Tabiki...

işlemci: intel core 2 duo 3.06 ghz

ekran kartı: asus 9800GT 1 GB 256 BİT

ram : 4 gb 2200 mhz kıngston hyperx

işetim sistemi : windows 7 ultimate

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Tabiki...

işlemci: intel core 2 duo 3.06 ghz

ekran kartı: asus 9800GT 1 GB 256 BİT

ram : 4 gb 2200 mhz kıngston hyperx

işetim sistemi : windows 7 ultimate

Sisteminiz güzelmiş , donmalar normal değil yani , 1040 vb. bir paketi kurmayı deneyebilirsiniz , zaten msn adresiniz bende var oradan ulaştırayım müsait olduğunuzda size 1040 paketini.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski PES'ler Steam'de Var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.